21.08.2005??? ktoś bedzie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
21.08.2005 O 15 SPOT NA RAMPIE

ktoś ma zamiar przyjechać ? w niedziele? na rampe?

[ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2005-08-19 15:26:52 ]

Stradomia potwierdza swe przybycie, chciałbym tez tam kogos zobaczyć , coby mi oka nie wyszli

a kogoż to?

Black Killer oczywiście melduje sie na rampie po 15

ja również przyjade moją 6-cylindrową "Basią"

No to na razie norma, 4 bryczki Trzeba bedzie zawiadomic służby aby zabezpieczyły teren . Panowie gdzie Wy wszyscy jesteście?

Hej StyQ mam zabrac sprzet rejestrujący obraz i dzwięk ? Czy ta "pani Basia" jest w stanie pofiglowac troszeczke? Widac że "serce "ma mocne Ja tam jej nie podpuszczam ,ale...

nie żartuj mój malec lepiej wymiata bmy nie mielą

[ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2005-08-20 08:04:05 ]

Wiem, że Najmer też się wybiera żeby pokazać nowe oblicze swojego autka.
Prosił też żeby Killer przywiózł Mu naklejki pod lusterka.

Cytat:
2005-08-20 06:55:28, Tippo pisze:
Hej StyQ mam zabrac sprzet rejestrujący obraz i dzwięk ? Czy ta "pani Basia" jest w stanie pofiglowac troszeczke? Widac że "serce "ma mocne Ja tam jej nie podpuszczam ,ale... nie żartuj mój malec lepiej wymiata bmy nie mielą [ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2005-08-20 08:04:05 ]

możesz zabrać sprzęt choć "Basia" jeszcze nie jest gotowa do sesji

Killer jak zalejesz do baku to Ci pokarze że "Basia" jest lepsza od malca

a mnie chyba nie bedzie, jak bedzie pogoda to jade gdzies nad wode

no chyba zeby pogoda byla niezaciekawa to wtedy wpadne

Jak wracałem ze spotu to w Nowosiedlicach chyba był jakiś poważny wypadek bo zamknęli droge i wszystkich zawracali na jakieś objazdy. Dokładnie nie widziałem bo już około pół kilometra wcześniej zamknęli droge, widziałem tylko Straż Pożarną i TIR-a i jeszcze kilka aut. Może powiedzą coś w telewizji regionalnej.

no tez musiałem śmignąć przez Nowice

Jak sie dzisiaj dowiedziałem to jakieś auto osobowe udeżyło w wyjeżdżający z pola traktor.
Prędkość musiała być duża bo ponoć w traktorze koła odpadły
W traktorze było kilka osób - ponoć wszyscy "na gazie"

a gdzie macie jakies fotki, filmiki ze spotu ????

jak ktos ma to niech zapoda

Cytat:
2005-08-22 15:20:34, smagi pisze:
a gdzie macie jakies fotki, filmiki ze spotu ???? jak ktos ma to niech zapoda

Tippo kręcił filmiki a Killer robił zdjęcia więc trzeba ich pytać kiedy udostępniom to szerokiej publiczności

Cytat:
2005-08-22 14:56:19, StyQ pisze:
Jak sie dzisiaj dowiedziałem to jakieś auto osobowe udeżyło w wyjeżdżający z pola traktor. Prędkość musiała być duża bo ponoć w traktorze koła odpadły W traktorze było kilka osób - ponoć wszyscy "na gazie"

Koleś miał 130 na liczniku chyba megane i na dodatek pijany zaparkował tak w ciągnik że wyrwał biednemu rolnikowi silnik z ciągnika co ciekawe nikt nie zgnoił tylko jakoś dwójka dzieci z megany jest w szpitalu

jak tak już chcecie te fotki no to forum zawalam

jeszcze fotki Najmera i Eifla na sqad.pl w dziale klubowicza by tu już tak mocna nie zawalać