Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Chrostek Miłośnik FSO BMW e34 525i/ FSO Wa ... Łomża | 2005-08-20 22:47:19 cięzko ocenic czy opłaca sie cokolwiek z nim robić bez conajmniej zdjeć, najlepiej jak by go ktoś obejżał.
OT. a mnie to np zastanawia, tak jak teraz wszysyc poluja na DF Pick-up'a, to ciekawe czy kiedyś bedzie tak że ktoś bedzie szukał trucka, ja już myślałem w sumie nad czyms takim, tylko raczej myśle żeby go troche upiekszyc i tak dalej, w sumie poloneza trucka jako takiego utrzymywanego dla hobby tak jak niektóre z naszych obecnych samochodów FSO, nie widziałem jeszcze |
![]() 4971 Miłośnik FSO FSO 125P 1,5L Wodzisław Sl. | 2005-08-20 23:25:22 Witam, podstawowa rzecz to raczej ile byś chciał pieniędzy przenaczyć na zakup i remont auta?
Dwa - co bedzisz woził (watę czy cegły) - jest to o tyle ważne, że Trucki zjedzone przez rudą lubią się łamać zaraz za kabiną. Po trzecie - trucki były produkowane z długą i krótką skrzynią, dwu osobowe i 5 osobowe. Te ostatnie dwu i cztero drzwiowe. Jak sobie odpowiesz na te pytania możesz zacząć myśleć o odbudowie/kupnie auta. PS. Sam miałem dwa trucki - w ostatnim licznik zatrzymał sie coś na 315,000 km i poszedł "do ludzi"... |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-08-20 23:51:36 mój znajomy bedzie sprzedawał niedługo Trucka z '95. w dobrym stanie. Kupił juz drugiego z '00 za ok. 9 tysi. Z tym że nowy kupił juz 2,5 m (wersja LB).
Co do kupna Trucków. Mosty to słaba strona tych samochodów, chałasują, nie pchaj się w diesla bo most dostale ostro w kość, poza tym ON drożeje. nie pchaj sie w starego trucka, to samochody które były zawsze eksploatowane a moim zdaniem truck z '92 niejezdzony 2 lata czy rok to ruina. |
![]() OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2005-08-21 00:55:32 niedługo truck bedzie takim rarytasem jak DF pickup ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-08-21 09:16:07
e dopiero za 10 - 15 lat |
![]() -DLUGI- Miłośnik FSO Polonez C+ 1.6 GSI Białuń | 2005-08-21 10:27:40
o ile wytrzymają tak długo bo rdza zżera je w szybki tempie ![]() |
![]() cendra Miłośnik FSO Volvo, 125p, Syrena Ciechanów/W-wa | 2005-08-21 10:28:48 mysle ze nie bedzie oplacalo sie remontowac, dobrze by bylo zobaczyc fotki, pewnie latwiej, szybciej i taniej bylo by kupic trucka w dobrym stanie
moim zdaniem takie trucki sprzed modelu z kabiną caro, juz moga ciekawie wygladac ![]() |
![]() MichalSW Miłośnik FSO FSO Polonez Caro Plu ... Kielce | 2005-08-21 14:11:17 Jeśli:
-jesteś przekonany, że robisz całą mechanikę, bez bawienia się w jakieś podrabiane części, -w karoserii elementy konstrukcyjne nadwozia są w jako takim stanie, -nie będziesz tym woził cementu lub innych bardzo ciężkich materiałów, -jesteś w stanie samochód wyremontować dokładnie, i na dodatek potrafisz włożyć w to trochę serca to możesz kupić. Tyle że targuj się, żeby samochód wziąć po cenie złomu. Zrobisz remont i wiesz wtedy że wszystko masz nowe lub prawie nowe. Z tym, że jakbys rzeczywiście się za to brał, to najpierw rób blacharkę. Jak się okaże, że jednak nie ma co z tego zbierać, bo pod resztkami konserwacji i lakieru jest tylko rdza, to przynajmniej nie będziesz w plecy o część mechaniczną. |
![]() Wilu | 2005-08-22 00:37:06
wcale nie. Wchodzisz tu, uploadujesz swoją fotę z dysku i wklejasz zdjęcie na forum przy pomocy linku, który Ci się wyświetli po wrzuceniu foty. |