Wołomiński Klub Tuningowy WWL TUNING

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Chciałbym zaprosić Wszystkich, w imieniu Wołomińskiego Klubu Tuningowego "WWL TUNING", interesujących się tuningiem samochodowym oraz sportami samochodowymi do brania udziału w cotygodniowych SPOTACH, po których organizujemy próby sprawnościowe lub wyścigi na 400m (w zależności od frekwencji) .
W każdy pierwszy czwartek miesiąca organizujemy wyjazd na gokarty (do BlueCity Wa-wa).
Zapraszam również do odwiedzania naszej strony internetowej na której można dowiedzieć się więcej na temat naszego klubiku www.wwltuning.bjm.pl
Pozdrawiam ZEUS SiteAdmin WWL TUNING

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-03-15 01:35:34 ]
[ powód edycji: Redagowałem tytuł. ]

Cytat:
2005-08-21 14:56:04, ZEUS666 pisze:
po których organizujemy próby sprawnościowe lub wyścigi na 400m (w zależności od frekwencji) .

na zamkniętym terenie?
bo nie pytam nawet o legalność...

Mały Off-topic:

Fajny ten fiat 126p Grega tylko czy on na pewno jest taki seryjny ?? bo jakoś tak z wyglądu to jest mooooocno przebudowany

Ciekawa propozycja można by kiedyś się spotkać czy jest ktos chętny kto by przyjechał do Wołomina można by się wymienić doświadczeniami itp z innym klubem.

Cytat:
2005-08-21 15:06:52, LifeGuard pisze:
na zamkniętym terenie? bo nie pytam nawet o legalność...

jasne.

na dodatek z zabezpieczeniem pogotowia ratunkowego i straży pożarnej.

na ul. piłsudskiego lub wzdłuż trasy toruńskiej...

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2005-08-21 18:14:20 ]

Z tego co widzę to próby były na jakimś placu...

Na bardzo fajnym i dobrze mi znanym placu. Mozna tam kiedys np. zrobic wspolnego spota z proba sprawnosciowa. Moje BMW na WuWueLach nie bedzie sie czulo tak samotnie wsrod potworow spod znaku FSO
Co do wynikow prob sprawnosciowych to widze, ze dominuja Malary, ktore czasami podgryza Civic 1.6.

Ja też jestem za spotkaniem ale mogliby też przyjechać jacyś klubowicze fso którzy mieszkaja koło Wołomina co wy na to??

Ja chętnie bym się wybrał z Marek, ale z jakimś towarzystwem.
Jeżeli dobrze odczytałem sugestię KiLeRa to jest już nas dwóch.

Cytat:
2005-08-21 22:01:37, Martini81 pisze:
Ja chętnie bym się wybrał z Marek, ale z jakimś towarzystwem. Jeżeli dobrze odczytałem sugestię KiLeRa to jest już nas dwóch.

Dobrze odczytales.
Proponuje moze jakis termin we wrzesniu, ale to jeszcze do ustalenia.

Ja też proponuje termin wrześniowy chętnie przyjade czy jest ktoś jeszcze chętny może byśmy jakiś mały SPOT zrobili w Wołominie

OK. Wrzesień może być. Tylko datę trzeba ustalić trochę wcześniej (tak z tydzień), bo muszę sobie wolne od mojego kołchozu zrobić...

Jak się nazbiera trochę osób to....czemu nie .

Tak proponuje może wstępnie na 10 września co wy na to??

pasuje

To niech wszyscy chętni napiszą czy im pasuje czy może inny termin wybrać. I może wiecej osob by przyjechało na spotkanie z WWL TUNING

Mam takie pytanie czy niema wiecej chętnych na przyjazd do Wołomina??

ja jestem ale kiedy to bedzie?

Cytat:
2005-08-25 22:30:44, LifeGuard pisze:
ja jestem ale kiedy to bedzie?

Tak myślimy tak 10 wrzesień

Ja byłbym zainteresowany...