MotoNews.pl
7 Oceńcie mój nowy nabytek :) (110900/0)

Oceńcie mój nowy nabytek :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Kupiłem jakieś dwa miechy temu Fiata 125p.Jest troszke przerobiony.Prosze o ocenę jego wyglądu.Czy dalej ciągnąć go w tym kirunku czy moze jakieś inne propozycje??Oto fotki:

ee co by Ci tu powiedzieć jak dla mnie TOTALNY BURAK! Jak zlikwidujesz cały ten "TJUNINK" to może i będzie si, jedyna fajna rzecz w nim to felgi.

nie no stary zdejmij te chlapacze i tą deske do prasowania bo autko ogolnie sprawia pozytywne wrazenie i szkoda psuc je tym zalosnym akcentem. Poza tym pozytyw za fele i za ładna czarną mache

EDIT :

aha nie dopatrzylem sie zderzaków, racja są burackie a wlocik na masce idzie z nimi w parze

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2005-08-22 01:11:57 ]

o czizys kur*wa ja pierd**ole, ch*uj z tym tjuninkiem - powiedz mi ile miales promili jak brales to auto?

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-08-22 01:26:23 ]

Grunt to luzik

Akurat jak brałem Fiatolota to byłem trzeźwy.To są zdjęcia w sumie stare.Teraz różni się szczegółami takimi jak brak haka i tylnego zderzaka (ale musze założyć bo niebiescy się przypruli).No i musze wstawić klamki bo również poleciał za to dowód o wydechu już nie wspomne.Lotke z kalpy ściągne na 100% i chalapacze też.Czarna maska tak jak w rajdowych Fiatach a wlocik daje troche lepsze wietrzenie filtra

Cytat:
2005-08-22 01:31:45, Sopelek pisze:
...

jakbyś jeszcze zdjął ten obrzydliwy zderzak, zrobił coś z progami i pas przedni doprpwadził do stanu normalnego to było by ok

wiedziałem ze warto siedziec na forum do tak późnej godziny

a zebys wiedzial Toki..a zebys wiedzial ze warto
widze ze bedzie ciekawiewiec czekam na dalsze wietrzenie filtra yyyy to znaczy na modyfikacje

Widze ze wszyscy mamy odmiennz gust

eee co wy jeszcze mloda godzina i byc moze wiele atrakcji

czerep se wywietrz

polecam nie chwalic sie na prawo i lewo ze brales go na trzeźwo, bo napewno wplywa to na twoja niekorzysc...dobrze ze chodzisz masz normalnych policjantow i kazali Ci wyjebac cally ten syf...

tylko uwazaj zeby Ci ten wlot nie zwiał tego "kapelusika" na gazniku.

pozdro 600

BTW: moze zaloz sobie podswietlenie podwozia z lampek choinkowych ?

edit:
gust? kurwa to sie nazywa brak poczucia estetyki..ja spierdalam..nie wierze..ide spac, sni mi sie to chyba

mam male pytanko, co to jest to pod maska zawieniete w niebieski worek na smieci? ?

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-08-22 01:45:53 ]

heheStaszek??mowilem Ci ze Cie kocham za stawianie sprawy jasno i klarownie??
jestem dumny ze mam Staszka w liscie kontaktow gg

o ja jebe.... no co wypas sprzecior stary zdejmij all zostaw tylko ta maske.. bo tak to wies tanczy i spiewa w remizie wspolnie z Bayer Fullem warto bylo siedziec i czytac tematy.. ale zes mi humor poprawil...

ale felgi ma fajne

szykowny, uroczy i gustownie zrobiony duzy fiat...

Panowie: nie doceniacie chyba pracy wlozonej w desing tego pieknego pojazdu. zwroccie chociazby uwage na perfekcyjne dopasowanie stylistyzne obu zderzakow- coz za harmonijna linia. Na uwage zasluguja takze inne elementy tworzace niepowtarzalny wyglad tego auta- brak klamek idealnie harmonizuje z tymi gustownymi, fabryznymi bocznymi migaczami, tworzac idealnie gladka plaszczyzne. Widac takze, ze Tworca tego niebanalnego projektu chetnie czerpal z doswiadczen innych- nie sposob chyba niezauwazyc fascynacji motoryzacyjna duma rodem z Eisenach- To spojrzenie przywodzi na mysl czasy swietnosci twierdzy Wartburg. Gdy dodac do tego funkcjonalny regal zamontowany na pokrywie bagaznika uzyskujemy piekny, niepowtarzalny i niezwykle funkcjonalny pojazd.

A tak powaznie- wywal ten syfiasty przedni zderzak, lotne z tylu i ten pseudo-wlot, zaloz normalne klamki i jakies przyzwoite zderzaki to moze ludzie zaczna patrzec na Twoje auto bez politowania.

i ten czarny kapelusz na nananana nananana

ej panowie to ma jezdzic a nie wygladac, ma klatke! Poka zdjecia srodka.

hmm ale w takim razie czemu nie ma klamek? wioska

Dżizas biedny chłopak zrobił zakupy na allegro i ma paszkwila
Dowód, to ci za klamexy zabrali, bo zderzaka tylnego wedle przepisów możesz nie mieć
Pościągaj cały syf, przywróć klamki (WSZYSTKIE!) załóż chromowane zderzaki, normalną maskę, zdejmij berecik z gaźnika i będzie si
Pzdr