MotoNews.pl
1 Poszukiwane foto 126p - oldschool "spojler" (110943/132)

Poszukiwane foto 126p - oldschool "spojler"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, poszukiwane fotki "na gwałt" malca z nakladka na przedni pas... Qba chyba kiedys odlewu tego szukal... taki oldschoolowy gadżet... pomoze ktos ?

Czuczu kiedys mial fotki takiego czegos na swojej www. poszukaj tam lub z nim pogadaj

aha spoilery zaraz ciemna szyba oj cyferblancie źle z tobą

nikt nie ma ?

o takie paskudztwo ci chodzi??

tfuj what the fuck is this ?
nieeee tamto to nakladka ale na pas ponizej zderzaka chromowanego... z dwoma prostokatnymi otworami. w cudzyslowiu klasyczna

kurde.
kiedys nawet taka dokladke mialem.
ale foto nietety brak

Ten maluszek jesli dobrze pamiętam pochodzi z Grudziądza i jeszcze jakis czas temu smigał po gdańsku worząc dupę nowego właściciela;]

a idz Pan z takim malcem... nie bede robil z rdzy plastika...

simon_pg, ten maluch to dawna wersja malucha "płomyczka" P. KLijanowicza z Bolinex Motorsport z Aleksandrowa Łódzkiego. Tym razem niestety nie miałeś racji.
stronka bolinexu.

w tej lodzi to jakies zaglebie plastikowego redła

Klijanowicza "tjunik" mnie nie obchodzi...
chodzi o sth like that :

Oto ostatnie "klasykowanie" u mnie w garażyku . No i właśnie przywracanie klasyka na właściwą drogę. Spotkanie iście chromowe nie plastixowe

Cytat:
cypherius pisze:
Klijanowicza "tjunik" mnie nie obchodzi[...]

No to przepraszam. Źle odebrałem Twoje słowa na GG, myślałem że chodzi Ci właśnie o "tjunink" i się zbulwersowałem. Takie "klasyczkowy" gadżecik jest naprawdę fajny. Ja bym u siebie tego nie założył, bo zaraz to się o cuś połamie, ale duży oldschool jest.

czuczu mial do sprzedania bodajze za 40-50zl chyba ale nie pamietam, mial na swojej stronce ale teraz jego stronka prawie nie istnieje

Stronka istnieje tylko pod innym adresem i ma inneprzeznaczenie w ciagu 7 dni bedzie.net odłaczyli bo sie przeprowadziłem.
Spoiler idzie do kosza bo musze szybko garaz opróżnic i idzie sporo gratów na smieci - tłoki itp ... Pozdro.

Cytat:
2005-08-26 14:11:41, CZUCZU pisze:
Stronka istnieje tylko pod innym adresem i ma inneprzeznaczenie w ciagu 7 dni bedzie.net odłaczyli bo sie przeprowadziłem. Spoiler idzie do kosza bo musze szybko garaz opróżnic i idzie sporo gratów na smieci - tłoki itp ... Pozdro.

jak chcesz go wyrzucic to mi go odsprzedaj

naprawde~!!!

Znajdz kogos ze stalowej kto podjedzie i ci go wysle.
Nie chce kasy a mi zawala tylko dom..... Nie mam czasu na pakowanie itp i nei bede mial we wrzesniu pozdro.