| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-08-22 14:10:23 Witam!
Omega X30XE ma przejechane 148tys km. A przedwczoraj roztelepal sie lewy katalizator. Tlucze sie jego srodek, na wolnych obrotach
Nigdzie i nigdy niczym nie dostal, tzn. nikt nie bil po nim mlotem i nie wozil sie podwoziem po wertepach. Czy mieliscie juz cos takiego?? Zeby przy 150tys km wypierdzielil sie katalizator ?
I to na dodatek lewy.
Nie wiem, moze go rozciac i zobaczyc czy nie wypadly te siatki druciane izolujace go od obudowy. Wczesniej smigalem Vectra A C20NE, teraz ma przejechane 380tys km i katalizator jest ok. Normalnie FUCK, jak nie instalacja LPG to teraz KAT. [ wiadomość edytowana przez: KOLIBERk dnia 2005-08-22 14:11:18 ] |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-08-22 15:16:27 zapytaj na priv pepe co i jak
uważaj bo on mi na zlocie powiedział że najpierw rozleciał mu sie kat. a potem zatarł silnik bo niby syfy z kata jakimś sposobem zassało do silnika , tak więc wal do niego na priva bo on ten temat juz przerabiał powodzenia fomin |
![]() art23 DEADSOUL Omega B FL Caravan Zawiercie | 2005-08-22 16:49:46 to chyba lepiej go wybebeszyc u mnie jak pekl katalisator auto stracilo moc bo sie zapchal nie bylo to w omedze wiec jezdzilem bez kata w srodku ![]() |
OMENATOR OMEGA & SENATOR Lębork | 2005-08-22 21:00:05 U mnie w Omedze A katalizatory są puste.
Niewiadmomo czy to nie powoduje spadku momentu. Ale już wkrótce będę testował jak jeździ z katalizatorami a jak bez. Akurat w Senatorze którego kupiłem na części są sprawne katalizatory. Wyniki testów napisze pewnie. |