Tapicerka drzwi Coupe 96-99 vs 99-2002 ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam mozliwosc zakupu tapicerki drzwi od modelu Coupe 1 generacji tyle ze gosc dokladnie nie wie czy tapicerka jest to od wersji coupe I 96-99 czarna czy od wersji 99-2002 (nie wiem jaki kolor)

gosc przeslal mi zdjecie ale z niego widac tylko tyle ze jest taka sama jesli chodzi o wymiary i wyglad - kolor jakis taki szary - ale zdjecie tez marnej jakosci

i tu moje pytanie ?
wiem ze coupe 99-2002 (okular) mial torszke zmienione kolory wnetrza (np. skora na siedzeniach, srebrne wstawki itp) ale czy tapicerka drzwi rozni sie kolorem od modelu 96-99 w ktorym we wnetrzu panuje czerń ???

bede bardzo wdzieczny za pomoc

Pozdrawiam

Panowie prosze o pomoc - nikt naprawde nie mial okazji siedziec w 2 wersjach coupe I tj 96-99 i 99-2002 ??

Pozdrawiam

ja miałem przyjemnosc porownywać a wiec moge podzielic sie swoimi wiadomosciami. obie wresje maja jako opcje skóre oraz szyber dach. z tego co widzialem w niektoprych modelach 00-02 wystepuje tapicerka z 97-99 (niewiem czemu) ale ogulna roznica jest w stylizacji pierdul lecz jak bardzo poprawiajacych efekt wizualny. mnie sie osobiscie bardziej podoba wnetrze z 00-02 i myslalem o jego wladowaniu do swojego (97-99). jesli ktos woli delikatne ksztalty to polecam 97-99 natomiast agresywny charakterek to 00-02
Pozdrawiam
Andro

P.S.
Jak bys sie zdecydowal na 97-99 to daj mi namiary na tego typka bo bym byl (jak juz wczesniej napisalem) zainteresowany tapicerka od 00-02