Problemik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam taki problemik z moją poczciwa Essiną- na zakrętach mam wrażenie że kładzie mi się auto sprawdziłem już amory i sprężyny są ok (nie popękały) a co najdziwniejsze że njgożej jest na prawoskręcie. Co może być przyczyną takiego stanu nadmienie jeszcze że nawet zbieżność była robiona i jest Ok może rzeczywiście dają popalić przednie amory w końcu od nowości nie były wymieniane a maja 7 lat i 82tyś km.

Wymień amory i to szybko. Miałem ten sam problem zwłaszcza jak z przodu wiozłem pasażera to samochód tak mi się kładł że koło ocierało o nadkole. Załatwiłem sobie w ten sposób wachacz bo latał jak żyd po pustym sklepie. Hamowanie też jest kiepskie bo koło nie ma dobrej przyczepności

Cytat:
2005-08-23 08:50:37, misiolino pisze:
Wymień amory i to szybko. Miałem ten sam problem zwłaszcza jak z przodu wiozłem pasażera to samochód tak mi się kładł że koło ocierało o nadkole. Załatwiłem sobie w ten sposób wachacz bo latał jak żyd po pustym sklepie. Hamowanie też jest kiepskie bo koło nie ma dobrej przyczepności

a jakie założyłeś bo Sachs przerażają mnie ceną myślę o KYB oczywiście gazach- ponoć jest teraz jakaś promocja.

Looknij na TEN wątek tam jest cała debata na temat amorków