Rarytasy z Krakowa - Fiat 2300 i 1800

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wielkie podziekowania dla BULLITTA który wykopał skądś te fotki

www.fiat-furious.prv.pl

jak je zobaczyłem, poprostu cudeńka

Zdjecia mi przyslal wlasciciel tych samochodow-tych i paru innych .Wspolnie z kolega sa pasjonatami fiatow ......i Michal ma ponoc pare sztuk fiatów ) w tym 1800B....kupione przed paroma laty od mojego ojca .....ktore wlasnie jest w trakcie odrestaurowywania na full oryginal.Jak sie chlopaki urzadza w nowej siedzibie to bede jechal te wszystkie wpytne auta ogladac...Koniu i Schwepes- jak chcecie moge dam wac cynk to sie zabierzecie

pzdr
Bullitt

Matko jedyna ale cacka !!

Normalnie szok. Ile kosztuje bilet do tego muzeum?

W imieniu Adriana Kawalca wklejam jego zapytanie odnosnie spotu F&F. (Adrian jest widoczny na jednej z fotografii, pierwsza osoba z lewej) Zwroccie uwage na sygnaturke

"Mam pytanie:
Czy ktoś z frakcji krakowskiej grupy będzie na spocie f&f w niedzielę o 14 na pasie lotniska na Czyżynach w Krakowie? Chętnie bym tam podjechał i można by było się przy tej okazji zobaczyć. Nie jestem jeszcze członkiem f&f, a chyba wypadało by się zapytać.Misio też chciał się zjawić. Jeżeli jest ktoś też członkiem f&f, może by rzucił zapytanie na forum? (chwilowo kwestionariusz zgłoszenia do klubu jest nieczynny).
Pozdrawiam
Adrian Kawalec
Kraków
nianek@poczta.onet.pl
GG 2922855
Fiat 2300S Coupe,Fiat 1800B(x2),
WołgaM24[ZPY H175],vectra[scz 5556]"

P.S.

Widzialem tego drugiego 1800B. Sliczne autko

Fiaciki - pierwsza klasa, jakby była okazja pstryknął bym kilka fotek na stronę klubową... Koniu co ty na to ???

Cytat:
2003-03-13 18:37:04, kosa131 pisze:
W imieniu Adriana Kawalca wklejam jego zapytanie odnosnie spotu F&F. (Adrian jest widoczny na jednej z fotografii, pierwsza osoba z lewej) Zwroccie uwage na sygnaturke

"Mam pytanie:
Czy ktoś z frakcji krakowskiej grupy będzie na spocie f&f w niedzielę o 14 na pasie lotniska na Czyżynach w Krakowie? Chętnie bym tam podjechał i można by było się przy tej okazji zobaczyć. Nie jestem jeszcze członkiem f&f, a chyba wypadało by się zapytać.Misio też chciał się zjawić. Jeżeli jest ktoś też członkiem f&f, może by rzucił zapytanie na forum? (chwilowo kwestionariusz zgłoszenia do klubu jest nieczynny).
Pozdrawiam
Adrian Kawalec
Kraków
nianek@poczta.onet.pl
GG 2922855
Fiat 2300S Coupe,Fiat 1800B(x2),
WołgaM24[ZPY H175],vectra[scz 5556]"

P.S.

Widzialem tego drugiego 1800B. Sliczne autko

Na lotnisku w niedziele bedzie dość liczna grupa F&F, najprawdopodobniej wszyscy sie zjawią. Yaro przyjedzie i bedzie mozna przy okazji fotki porobić tych klasyków jesli nie masz nic przeciwko.
pozdrawiam i gratuluje wozów

Ale gabloty , ta coupeta ma świetną tylnią szybe , ale osobiście bardziej mi sie podoba ta limuzynka

na lotnisku mialem byc - ale teraz to musze byc!
hot stuff:)

Widze ze musze niektorym cos uswiadomic ) Te samochody sa w trakcie odrestaurowywania........wiec ich nie bedzie na zlocie.....ale moze bedzie 2300 sedan.....czyli to wyglada jak 1800B (granatowe) tylko ma z przodu podwojne swiatla i silnik inny istny potwor ......i arcydzielo sztuki .. Takich samochodw juz sie nie robi....tylko same badziewia napchane procesorami.

Jeśli by sie ten 2300 sedan pojawił to proszę o fotki silniczka , wnętrza i wogule może jakiś kosztorys remontu(restałracji)

Cytat:
2003-03-14 13:16:24, Blady pisze:
Jeśli by sie ten 2300 sedan pojawił to proszę o fotki silniczka , wnętrza i wogule może jakiś kosztorys remontu(restałracji)

Jeśli własciciel się zgodzi to my oczywiscie chetnie popstrykamy duuuzo fotek

ja tez wezme cyfrowke....czym wiecej tym lepiej

mojemu kumplowi lezy w szopie stary fiat 850 SPORT

jak kiedyś bede miał mozliwość
to napstrykam fotosów

p.s. ile takie cos pognite może być warte??
i jeszcze opel z 39 ale nie wiem czy to kogoś tu zainteresuje

taki 850 ma silnik i skrzynię w tym układzie co maluch, to może dałoby się jakoś przełożyć?? tylko trzeba by oblookać długość całego zespołu i szerokość....

Peeryt, ile moze byc warta 850? Do remontu max tysiąc... zalezy też jaki stan. Popstrykaj fotki, jestem jej ciekaw.

cze mam pytanie zlot na czyzynach bedzie w ta niedziele wieklanocna? mowiac o lotnisku mam rozumiec poczciwe plyty?

Narazie planów nie ma ale moze pod wieczór sie jakoś spotkamy.
Mam pytanie dlaczego to pytaje zadajesz w tym wątku ?! Czyzbys to ty byl wlascicielem tych fiatów ?

nie niestety nie jestem wlascicielem tych fiatów, szkoda
poprostu pytam bo mieszkam zut beretem i jestem szczesliwym posiadaczem df 1500 z 83ri chcialbym wpasc, chyba ze to impreza zamknieta? a pytanie w tym watku bo o tej godzinie mi sie okienka dwoily i troily wiec najszczersze sorry. pozdrawiam