Odnosnie naklejek klubowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sorka-ale obilo mi sie o uszy ze jakies naklejki klubowe beda?czy mozna je bedzie nabyc w sposob pocztowy naprzyklad?pozatym wiem ze mialo byc ze kazdy powinien sam sie troche za organizacja zakrecic a nie liczyc na gotowe i mialo niebyc mowione cos jak sie samemu nie ma zamiaru tego zrobic ale tka rzuce pomyslem-mysle ze jak juz ktos by robil naklejki jakies to nieglupie bylo by zrobienie koszulek z takowym logiem ja jestem chetny jezeli cena niebedzie wygorowana a z tego co mi sie zdaje im wiecej koszulek bedzie zrobionych tym tansze moga byc pozdrawiam ShaQ

witam

co do naklejek to masz racje maja byc i to wkrotce
...a koszulki..niech sie wypowiedza starsi

ps. moze jakies ordery ?

nie wiem jak inni ale mnie gadzety typu koszulka czy skarpety z logo LOB nie bawią co innego znaczek na furce bo niech ludziska wiedzą że LOB ma swoją rodzinkę.

ja chce bokserki z logo LOB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehh... chyba po zlocie znów się pojawi kilka ciekawycj postów odnośnie spamu na forum.....

pozdr.

Ja dziekuje za koszulke. Do krawata nie pasuje.

Ale naklejki jak najbardziej. Powinny być takie, żeby LOBmani rozpoznawali sie nawet przy wymijaniu z predkoscia 150 km/h. Super byłoby mieć z przodu i z tyłu pojazdu uśmieszki jak Prowo. Są widoczne z daleka.

Wiem ze Dramar ma zamowione naklejki dla LOB, ale drukarnia waży sobie lekce nasz klub Jeśli to nie wypali, złożymy do Prowo podania o zgodę (Prowa autorskie) na uśmieszki.

Kartos ten pomysl z usmieszkami jest super tylko co na to prowo?

Witam!!!

Hola, hola Panowie!
Wydaje mi się, że sprawa naklejek została ustalona przez szanownych Prezesów na III LOB Party, cierpliwie musimy czekać, jeżeli są problemy z drukarnią Dramara, proszę o przesłanie projektu - ruszę temat u siebie. Naklejki mają być jedyne w swoim rodzaju, śliczne (jak nasze Bestie) i estetyczne oraz pełne gracji i elegancji (napewno nie zajmą 1/2 klapy!!!!).... myślę, że nie możemy pozbawiać Prowa jego odwiecznego identyfikatora "don Fernando ma wielkie stada...po uśmiechu go poznacie" - teraz ma jeszcze większe

Koszulek, ręczników, skarpetek, breloczków, czapeczek i innego badziewia nie będzie (do info. wstępujących do klubu) Urg- umieść gdzieś takie info, niech wszyscy od razu wiedzą.
LOB to nie klub z pod znaku "tlenionego włoska"

Kartos: możemy przyjąć wersję 2 naklejek 1 na gril druga, jak było uzgodnione na tylną klapę (dyskusja była długa i wyczerpująca - archiwum postów)

Poza tym uważam, że naklejki powinni otrzymywać tzw. LOB Weteran czyli Prezesi, którzy pokazali swoje i Bestii lico na LOB Party - jak się kogoś uwidzi na wlasne oczy to jest trochę inaczej Nie chcemy przecież mieć anonimowych duchów, którzy niby są a niby ich nie ma.....dla mnie są przede wszystkim Ci którzy chociaż raz (to absolutne minimum) przybyli lub przybędą na Party....

Mam nadzieję, że szanowne grono podziela moje zdanie.

Pozdrawiam

Robert

rzadko jestem spolegliwy ale zgadzam sie z resem w 100.5%
przeczytajcie sobie 6 pkt regulaminu przy dołączaniu do klubu
Cytat:
Nie było, nie ma i daj boże nie bedzie skarpet, koszulek, majtek i ręczników z nadrukiem LOB "

podoba mi sie także sposób dostawania naklejek - only na lob party
- exclusive zobowiązuje. jeszcze 3 tygodnie i wszystko bedzie jasne pełne

pzdr

Musze sie wytlumaczyc. Okazuje sie, ze nie wiedzialem o jakich naklejkach mowa i zbyt chetnie sugerowalem inne rozwiazanie. Wytrwali omawiali wzorce naklejek na III LOB Praty kiedy mnie juz tam nie bylo

Res mi dzis naswietlil sprawe. Wyglada na to ze beda swietne! Z tym wieksza niecierpliwoscia czekam na naklejki. Dramar kopnij te drukarnie w czule miejsce i przywiez naklejki na zlot.