Demontaz plastików???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mk 7 z dwoma poduchami - jak zdemontować plastiki po stronie pasażera te wokół poduchy i nawiew z prawej strony????

help!!!!!!!!!!!!!!!

całą dechę ??

Madry program podpowiada, że demontuje się ten plastik razem z jaśkiem i nawiewem: dwie śruby -> cztery nakrętki -> dwie śruby.

to nie jest cała decha! to tylko kawałek pomiędzy kolumną z radyjkiem, schowkiem i półką - ten z jaśkiem (PP)
oki mogę demontować całość ale są tam (w schowku) dwa wkręty, oprócz tego 4 mniejsze wkręciki i ...nic
nie wiem gdzie ewentualnie są jakieś zatrzaski....i boje sie połamać!

mam doswiadczenia z tym, abu wyciagnac ten plastik musisz sciagnac cała deche a od tyłu deski sa 4 wkrety którymi ten plastik jest przykrecony przykro mi musisz rozebrac cały kokpit

czyli, zaczynam od drewienka przy zegarach...i "drążę" dalej...
....a gdzie są wkręty i zatrzaski????

Skoro TIS podaje, że nie trzeba zwalać dechy to pewnie nie trzeba.
Masz tu parę rysunków i nie ściągaj dechy!!!! Tylko odłącz aku na 15 minut przed robotą, żebyś gazów się nie nawąchał

a według mnie 2 zdjatko przedstawia tył deski rozdzielczej wiec jak niby trzeba odkrecic te sróbki skoro od spodu jest schowek??

No to się wygłupiłem

"Remove facia" = Zdjać deskę

Błagam o wybaczenie

nic sie nie dzieje przeciez od tego jest forum od tego aby sie ciagle uczyc ja akurat ostatnio miałem z tym doczynienia wiec dziele sie doswiadczeniem, z tym ze ja z lenistwa nie odkrecałem całej deski a tylko odkreciłem to co na zdjeciu nr 1 i podniosłem ten plastik do siebie, zalezy co sie chce zrobic.