MotoNews.pl
11 Białe lampy tył mk6 (111720/129)

Białe lampy tył mk6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy jakiś cwaniak wie może gdzie można dostać białe lampy do tyłu do mk6?
widziałem takie w mk4 cheba i chciałem takie sobie sprawić. na allegro są lexusowe ale te mi sie nie podobają!
cos takiego jak w tym cossim:
http://www.autoscout24.pl/home/index/detail.asp?ts=7883117&id=pmkvhdy2nky&sc=&make=29&eurofrom=0&euroto=0&zip=
a i białe kierunki na zderzak do rsa (nie pozycyjne)

obawiam sie ze takie lampki nie sa produkowane wiec kolega sobie takich nie sprawi

Fryszard dobrze mówi, białych lamp do Mk6/7 nie produkują więc raczej ich nie dostatniesz. A białych kierunków do rs-owskich zderzaków też nie robią, ale można je wykonać samemu

Cytat:
białych kierunków do rs-owskich zderzaków też nie robią

z tego co wiem to robia ale ceny sa zawrotne

tak jak koledzy mówią....tylnych lamp z białego szkła nie ma do mk6/7, a co białych kierunków do RS, można kupić, cena od 200zl ale zobacz w poradach jest opis jak samemu przerobić

Cytat:
2005-08-27 22:44:02, fryszard pisze:
z tego co wiem to robia ale ceny sa zawrotne

Możliwe, aż tak na bierząco to nie jestem

qurde bo nie wiem na jaki kolor pomalować cossiego. mam dylemata właśnie a propo tylnych lamp. w tym kolorze i powiedzmy w czerwonym tył się zajebiście komponuje z lampami w większości innych kolorów wyglądają troche jak przyklejone do ściany!!! myślałem o niebieskim z F1 (yamaha-bike) albo oryginalnym rs`a-granatowym-właśnie jaki jest symbol tego koloru?

Mylicie się panowie , bo takie lampki są do mk6,7 tyle ze dostać je graniczy z cudem. Kurde właśnie przewertowałem dyski kompa bo gdzieś miałem fotkę takowego essika z białymi lampkami, pamietam że był błękitny i wygladał z nimi poprostu miodzio. Jak znajdę fotę to nie omieszkam ją tu wstawić. O ile dobrze pamiętam to angole bawią się w takie zabawki. Zreśztą są w tym nienajgorsi. Co do kierównków Rs-owych to jest to wykonalne. Popatrz w mój profil- jakiś czas temu też były ochydne pomarańczki . Opis micaba dał rady

znalazłem fotkę przedstawiającą takie lampy, o ile to nie jest VT...

O ile się nie mylę to nie wiem czy to nie jest ten sam co miałem fotkę

OOOO właśnie znalezłem. Hiehie, to ten sam esiolt
Nie ma co. Lampki pikne,psydałby sie takie

[ wiadomość edytowana przez: Maniurka78 dnia 2005-08-28 22:22:34 ]

ale paskudny zderzak!! a lampy moga byc

mmmh...
właśnie o to mi biegało!
w takim razie już wiem że cossi będzie granatowy, do tego białe felusie i w perspektywie właśnie takie lampiony tylko bez tych obwódek ciemnych...!
ale zdrezrzak bleeeeeeeee

Błeee Ale paskudny ten niebieski Essi! Te zderzaki mają się nijak do całości. To chyba dokładki w stylu Carzone do 206. A koła też lipnie włażą do nadkoli i wygląda to jak Polonez Caro jeszcze przed poszerzeniem rozstawu kół A lampeczki całkiem spoko

lampy fajne reszta juz nie

a może o to chodzi?
lampki

Cytat:
2005-09-05 12:25:33, surec pisze:
a może o to chodzi? lampki

wlasnie tu sa takie jak bym chcial tylko do mk5
a do mk6 lexusy ktore mi sie nie widzą...

białe lampy są.. to znaczy jest produkowane coś takiego Na tej stronie znajdziecie tez troche inne ale tez fajne. Niestety cena dość duza

Cytat:
2005-09-05 13:09:18, cozi pisze:
wlasnie tu sa takie jak bym chcial tylko do mk5 a do mk6 lexusy ktore mi sie nie widzą...

nom do mk5 robia biale, pol-biale, dymione, rownierz lexusy sa z dymionym na czarno szklem (btw - super;p )
a do MK6/7 niestety tylko 2 rodzaje lexusów kazdy w 2 kolorach, do tego jeszcze na diodach widzialem... ale bialych brak :/

[ wiadomość edytowana przez: zenq dnia 2006-03-09 09:33:24 ]