Spojler do mk5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy spojler na tylna klape pasuje od mk6 pasuje do mk5? Nie widziałem jeszcze na mieście nic takiego. Jeżdża z innymi spojlerami ale wszystkie takie bezpłciowe... eeee Jeśli ktoś ma i moze zamieścić fotke to dzięki.

podobno nie pasuje, bo klapa w mkV jest plaska, a mkVI wypukla...

o kutfa to klapa co nie? a gdyby podnieść go nieco wyżej? Wygladałby chyba lepiej niż taki wysoki do mk5.

Pasowałoby jak dziw.....e majtki . Straszna porażka byłaby. Tyłeczek essa prosty a tu spojler w kształcie księzyca , już lepiej coś swojego wykminić, jakiś własny projekt, np coś takiego i choś to też mk6 to w mk 5 też by pasowało

ten spojler z fotki jest od czegoś czy sam tworzyłeś?

To nie mój essi choć bardzo bym chciał

Ok to teraz ja coś powiem u mnie po mieście jeździ Essi MKVI i ma założony spojlertaki jak u mnie czyli od MKV RS, Spojlerek ma pomalowany w kolorze nadwozia,czyli wszystko w ciemny fiolet. I powiem wam że niczego ładniejszego dotąd nie widziałem. Całość ma swój urok bo ten spojlerek nie jest taki kanciaty jak od XR. A kwestia wypukłości tylnej klapy w MKVI nie stanowi takiego problemy bo spojlerek jest montowany praktycznie na krawędzi klapy i nie rzuca się to w oczy zanadto. Widuje też MKV se spojlerem od MKVI ale to już nie wygląda efektownie......

Potwierzam ,spoiler z RS do mkVI tworza ladny duet - sprzedalem do mkVI spoiler z ereska i teraz go widuje czasami