Sprzedam uszkodzone Espero :^(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie...
Niestety nie bede reanimował Espero.
Sprzedaję taki jaki był i nic nie wyjmuję... no oprocz radia Medion z mp3 ktore 'oddałem' bratu

Oczywiście cena jest do uzgodnienia i prowizje też się ustali

Odrazu odpowiadam: nie kupuję nic nowego narazie... Zuza mi się na dniach rodzi wiec $ się przyda

pozdrawiam Lee

Albo czegoś nie zauważyłem, albo nie chwaliłeś się, że złomiaka skasowałeś.

PS. Ja espero nabyłem PO narodzinach córki. Za odszkodowanie z tego tytułu wypłacone przez PiZetjU.

Cytat:
2005-08-30 11:11:21, piotr_ek pisze:
Albo czegoś nie zauważyłem, albo nie chwaliłeś się, że złomiaka skasowałeś. PS. Ja espero nabyłem PO narodzinach córki. Za odszkodowanie z tego tytułu wypłacone przez PiZetjU.

Przespałeś
Skapiszonowałem Esperala

Przykro patrzeć....
Lee, a jak sie w końcyu skończyła sprawa?
Uznali winę tego palanta z Corsy?

Lee jakbys jednak chcial sprzedawac klubowo na czesci to ja sie pisze na klapke lampki zegara - szukam od zeszlo juz 2 lat...

wspolczuje.

Cytat:
2005-08-30 14:47:04, Cwikus pisze:
Lee jakbys jednak chcial sprzedawac klubowo na czesci to ja sie pisze na klapke lampki zegara - szukam od zeszlo juz 2 lat... wspolczuje.

Ja biore duży (jak masz) rezonator

Cwikus - wiedziałem że to napiszesz

Lee - głowa do góry. Nie będzie tak źle. Ja po stłuczce (trochę mniejszej) też miałem dylemat co zrobić - czy sprzedać samochód czy naprawiać. Wybrałem tą drugą opcję.U mnie była jasna sytuacja - wina gościa z Bravy. Najgorsza jest niepewność czy ubezpieczyciel cię nie przekręci, warsztat dobrze zrobi itp.

pzdr,

slayter

Nie chce sprzedawac na czesci bo nie mam gdzie trzymać wozu. Stoi teraz u znajomego mechanika w Orzeszu ale nie chce nadwyrężać jego gościnności.

Sprawa tak naprawde jeszcze nie ruszyła z miejsca, nawet nie było jeszcze wezwania na wstępne przesłuchanie
Temat dla mnie jest bardzo męczący bo tak jak napisaliście: niepewność

to jak juz ktos bierze wraka to ja biore ta klapke lampki !!