Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MarekV6 LOB NET MEMBER Oma + Hornet :-) Poznań / Solingen | 2005-08-31 16:56:11 "jedna jaskółka nie czyni wiosny"
jak jeszcze miałem Passata,to postanowiłem polakierować sobie wszystkie czarne elementy (listwy na dzwiach i zderzakach,gril,progi itp.) na kolor nadwozia. Jak przyjechałem i zobaczyłem moje auto to myślałem,że nie moje ![]() Po jakimś czasie na masce pojawił się odprysk,bez namysłu pojechałem do tego lakiernika.Po dwuch dniach odbieram a tu co ![]() ![]() normalnie krew mnie zalała,nakrzyczałem na szefa (po czym zjechał z ceną),wsiadłem wkurwiony do samochodu i pojechałem (a po drodze to bym jeszcze słup skosił) i już w życiu tam nie pojade,chodźby za darmo lakierował. dlatego to wszystko zależy (w większości przypadków) od nastroju,pogody,ciśnienia,okoliczności itd. ![]() Inna sprawa kiedy to pare osób jest zadowolonych z tego samego warsztatu. |
![]() JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-08-31 18:03:56 No właśnie, a może Mega jako mieszkaniec szacownego prastarego leżącega na bursztynowym szlaku grodu Calisia mógłby się odnieść do tej informacji?, w końcu przecież jedną omesię odrestaurował na cacy i doświadczenie ma jak mało kto. Tak więc Mega, co ty na to? |
Arthuros Omega B 2.5V6 Warszawa | 2005-09-01 08:26:05 Ciągle zapominam wizytówki z adresem coby dodać w poradach. Facet o którym pisałem ma tylko warsztat blacharski. Widziałem pare tematów w trakcie pracy i byłem w szoku. Same lux bryki. Lakierni nie posiada tylko wozi podobno 30km gdzieś pod Kalisz.
Tak więc jeśli samo lakierowanie to pewnie lepiej szukać gościa z pod Kalisza, ale jak blacha to napewno do niego. Przynajmniej widziałem jego roboty. Ostatnio stało BMW Z3 z pokiereszowaną maską ![]() |