MotoNews.pl

Gry komputerowe z FSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otorz tak!!!!!! Wlasnie sciagnalem sobie gre Midtown Madness 2 i zaczolem poszukiwania w inecie dodatkowych aut. I co znalazlem??? Oprucz masy aut zachodnich znalazlem rowniez Fiata 125p (w kilku kolorach + wersja sportowa), Fiata 126p (malo wazne) i Poloneza Caro (wersja lekko stuningowana oraz RADIOWOZ!!!!!!!!!!). Musze powiedziec ze autka bardzo ladnie sie prezentuja!!!! Jezeli ktos chcialby te autka PISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak coś to ja mam poloneza do NFS 3.

hmmm.....gdybym mial nfs3......ale niestety nie mam.a ile zajmuje ten poldzio?? bo jezeli malo to w sumie moglbys mi przeslac

Więc ja poproszę samochodziki do midtown madness 2.

Michal.Dzierzanowski@telekomunikacja.pl

Z góry dzięki

Chyba chodzi o CaroPlusa policyjnego. Są też inne.
A tu jest link
I jeszcze drugi
Dzbanek

[ wiadomość edytowana przez: dzbanek dnia 2003-03-15 22:00:37 ]

http://www.poldek.play.com.pl/

no to doczekaliśmy się gry na cześć naszych samochodów.

Poldek Driver to realistyczne wyścigi jednym z najsławniejszych Polskich samochodów.
Ścigaj się zwykłym poldkiem i wygrywaj jego stunowane wersje.

reszta na stronie - polecam screeny

A to jest juz jakoś dostępne na rynku? Ile ewentualnie wynosi cena? Troche tylko grafika malo realistyczna jeszcze. Ale dobrze ze sie cos dzieje w tym temacie

Jeżeli ta gra jest zrobiona tak niedoskonale jak maluch racer to wybaczcie ale to żenada. A ztego co widzę to jest z tej samej stajni co maluch racer

[ wiadomość edytowana przez: Mokry dnia 2003-11-01 07:54:34 ]

taaa...maluch racer..tyle ze zamiast malucha....polonez. Gorąco nie polecam ! Zero fizyki jazdy, zero miodności.

Ci programiści nie powinni sie zabierać za tworzenie POLDEK Driver jak polscy inż. za robienie Poloneza

Żadnej gry samochodowej z tej stajni SERDECZNIE NIE POLECAM. FIzyki jest tam tyle samo co biologii czy chemii, a graficznie gra doprasza się pomsty z nieba! Jeśli macie niepotrzebne 20zł to idźcie na pivo ze znajomymi albo sobie pachnący płyn do wycieraczek kupcie - to będą lepiej wydane pieniądze. Nawet na kopiowanie od kolegi szkoda płytki

P.S. A jeśli macie CD-RW, to szkoda czasu na kopiowanie

A mi się wlaśnie przypomnialo, że jakiś czas temu (uuu ladnych parę lat) pojawila się gra z LK Avalon pt. "Rajd Po Polsce", gdzie można się bylo pobawić maluchem, poldkiem i żuczkiem bodajże, pamięta ktoś jeszcze coś takiego, czy już mi pamięć plata figle...

Cytat:
2003-11-02 08:27:43, Elvis_Canapca pisze:
A mi się wlaśnie przypomnialo, że jakiś czas temu (uuu ladnych parę lat) pojawila się gra z LK Avalon pt. "Rajd Po Polsce", gdzie można się bylo pobawić maluchem, poldkiem i żuczkiem bodajże, pamięta ktoś jeszcze coś takiego, czy już mi pamięć plata figle...

Bylo bylo,na amidze w to lupalem

Znalazłem ciekawy polski swojski akcent do gry Operation Flashpoint, czyli żołnierzyki dla dorosłych. Wtajemniczeni więdzą że w grze prócz prowadzenia sprzętów stricto wojskowych jak np M1A1, T80, Jeep można pojeździć cywilną Śkodą 105, ale znalazłem rozszerzenie umożliwiające jazdę, ale nie tylko, mni. Polonezem!

Adres ftp pliku rozszerzenia:
ftp://www.gamezone.cz/ofpd/unofaddons2/PKSMZK1.zip

Pojazdy te można użyć mni. do działań wojennych.

Grę tę polecam z jeszcze jednego powodu. Wspaniale oddaje klimat wojny i... śmierć przychodzi czasem po 15 minutach walki czasem po 15s... Poprostu można się wyleczyć z klimatów wojennych (tak jest poprostu zdrowiej)..

[ wiadomość edytowana przez: zenolop dnia 2004-07-22 13:56:03 ]

to fajnie ze ktos mysli o naszych firmach i wprowadza je do gier to mi sie podoba a pojazdy do mm2 to ja tez bym poprosil moj mail orzech1984@o2.pl

Witajcie.

Nie wiem czy wiecie ale znalazlem grę POLDEK DRIVER (http://www.poldek.play.com.pl/).
Może ktoś z Was ma juz tą gierkę jako miłościk samochodów FSO ?
Martwi mnie tylko jedna rzecz - w opisie gry znalazłem zdanie : "Jako, że wcielasz się w postać człowieka w dresie...). Co jest do jasnej cholery - do kiedy dresy jeżdżą Polonezami ?

gra super nedzna i nie warta polecenia

Cytat:
2004-07-25 14:55:06, jarbar pisze:
Witajcie.

Nie wiem czy wiecie ale znalazlem grę POLDEK DRIVER (http://www.poldek.play.com.pl/).
Może ktoś z Was ma juz tą gierkę jako miłościk samochodów FSO ?
Martwi mnie tylko jedna rzecz - w opisie gry znalazłem zdanie : "Jako, że wcielasz się w postać człowieka w dresie...). Co jest do jasnej cholery - do kiedy dresy jeżdżą Polonezami ?

Mam tą grę ale ona troche zanudza, jedyny plus to fajne samochody

Jak an Piolskę niezła.
Ale mimo trgo,że ejst anwet,nawet graficnzie i auta super.
To całą reszta jest cienka.
Długo się łąduję,taka montonna,nudzi,zero wrażeń,a Poldki jeżdzę obrzydlziwe wolno.

To moze ktos by zrobil jakios obraz tego coby mozna bylo sobie zaciagnac i samemu sprawdzic ?

poszukaj na torentach albo osiolku.