| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tomx1 matiz,atos, lanos 2.0 Pszczyna | 2005-08-31 10:36:12 Chcialbym sie zorienowac ile bym mogl chciec za zestaw do swapa w maluchu.
silnik 903 kompletny (nowe tłoki, pierscienie, po 1 szlifie), flansza (ta z rally garage), chłodnica(kadett), weze, belka, tłumik (srodkowy z poldka caro), Chyba wszystko, z tym ze rozrusznik nie mam pojecia czemu nie chce zakrecic.. Ile by mogl chciec za to wszystko?? bo powoli trace do tego cieprpliwosc
narazie tak orientacyjnie tylko pytam. |
toki F&F Sympatyk bąbel 899/frontera Warszawa/Legionowo | 2005-08-31 11:43:51 znaczy wszystko masz i nic nie działa?
jakies fotki masz tego zestawu? |
tomx1 matiz,atos, lanos 2.0 Pszczyna | 2005-08-31 13:41:47 Tzn wszystko powinno dzialac, tyle ze ja niedlugo strace do tego cierpliwosc.. Rozrusznik chyba padl i nie bardzo daje rade ustawic zaplon (mimo ze to powinno byc niby proste...) fotki byly w moim temacie a propos alternatora bodajze, nie mam teraz ich namiaru..
teraz wzielem tydzien wolnego by sie tym zajac i jak auto nie wyjedzie o wlasnych sila to sie wk*** i sprzedam, dlatego pytam o orientacyjna cene |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2005-08-31 23:02:58 jak kompletny zestaw to w okolicach tysiaka jezeli silnik w bdb stanie |