Brzęczek świateł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak otwieram drzwi a auto jest na światlach slysze brzeczek ale bardzo cicho czy jest jakas regulacja glośności - co mam zrobic zeby byl glosniejszy???

Cytat:
2005-09-01 14:21:07, alex77 pisze:
Jak otwieram drzwi a auto jest na światlach slysze brzeczek ale bardzo cicho czy jest jakas regulacja glośności - co mam zrobic zeby byl glosniejszy???

nie ma regulacji ale jest sposób kupić nowszy model bo starsze tak mają

a wie moze ktos jak cos takiego zainstalowac do mkV?? jakis schemat albo fotorelacja

Cytat:
2005-09-01 15:16:35, mn81 pisze:
a wie moze ktos jak cos takiego zainstalowac do mkV?? jakis schemat albo fotorelacja

oryginał jest w formie przrekaźnika montowanego w box elektronix a co do podróbek jest ich cała masa

A nie wiecie czy od mondeo by pasował. Mondeo maja taki miły dzwięk, coś jak "pimmm-pimmm".

Cytat:
2005-09-01 19:10:22, tomcat pisze:
A nie wiecie czy od mondeo by pasował. Mondeo maja taki miły dzwięk, coś jak "pimmm-pimmm".

pomysł fajny ino nie wiem jak to to to wygląda

Cytat:
2005-09-01 18:09:07, Sinuspi pisze:
oryginał jest w formie przrekaźnika montowanego w box elektronix a co do podróbek jest ich cała masa

A można prosić o numer tego przekaźnika (oryginał), w które gniazdo się go montuj w MKV i może jakieś foto?? Chętnie bym kupił taki elemencik

Cytat:
2005-09-02 10:49:52, Podola pisze:
A można prosić o numer tego przekaźnika (oryginał), w które gniazdo się go montuj w MKV i może jakieś foto?? Chętnie bym kupił taki elemencik

dziś zobaczę jutro napiszę

Jak ktoś chce to mam prosty patent na taki brzęczyk Tylko potrzebuję e-mail, kogoś kto wrzuci to na forum.

Sorki jak coś nie tak,uczę się http://img396.imageshack.us/my.php?image=beztytuu8zp.png

Udało Ci się ale puki co szukam oryginalnego przekaźnika Jakiś taki sentyment

Przyznasz, że jest orginalne A jakie tanie!!!!!!

Cytat:
2005-09-02 11:40:45, Sinuspi pisze:
dziś zobaczę jutro napiszę

Wiadomo już coś?

Cytat:
2005-09-05 07:32:50, Podola pisze:
Wiadomo już coś?

oznaczenie:
PA6-GF30
93AG13150 AA
BZR ASY EXTR LP WRNG
G1UHS
72LF 002

Madein Austria

Wielkie dzięki Sinuspi!!! Teraz tylko pogrzebać na szrocie

Pozdrawiam

Cytat:
2005-09-01 19:10:22, tomcat pisze:

a w którym miejscu pod deską jest montowany ten przekaźnik (mowa o Mondeo tym razem)?