MotoNews.pl

Fiat 125p Tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prosze napisałęm jednego posta już został zablkokowany pomózcie mi jak przerobić mojego fiacika za nie wielekie koszta i do tego zeby jakoś wyglądał bardzo prosze czy znacie jakieś sposoby na zrobienie tanich spoilerów i przeróbki silnika chce zeby moje autko było prawdziwie sportowe

wyczysc - wypoleruj - ew. gdzies podmaluj - zaloz jakies kola aluminiowe i juz bedzie dobrze - nie zakladaj zadnych spojlerexow ani siatexow, bo to syf.

Xsa. Harakiri ( czy jak tam sie to pisze) to mało powiedziane co robisz takimi postem tu na forum. Po pierwsze jak chcesz poczytać o swapach to użyj wyszukiwarki. Po coś ktoś ją stworzył. ( Przeczytaj regulamin!) Po drógie tu są miłośnicy fiatów, gdzie każdy chce zawrzeć cząstke swojej osobowści w fiaciku. A ty wpadasz jak do sklepu po bułki i się drzesz od progu: 10 bułek poprosze!!! Bezzsens. Napewno jak okleisz plastikiem samochód to nagle twoje morale nie wzrosną. Sory ale dla mnie buractwo. Można zrobić Kanta na sportowo ale trzeba to wyważyć. A jak widze twojego posta to coś mi się wydaje że szala już jest przechylona na jedną strone... Troche inwęcij.

A tak BTW po co Ci te wszystkie plastiki na fiacie ?

[ wiadomość edytowana przez: Janek_125p dnia 2005-09-02 18:23:51 ]

o ja nie moge.... ten tez zostanie zablokowany

Demet, kredens jest najlepszy jaki jest. Jesli ja juz bym sie decydowal na max usportowienie czolga to bym raczej ojsral wszelkie szpojlery progi itd itp a zainwestowal cala kasiute w silnik zeby robilo to wiecej niepozornego zamieszania wsrod 3 paskowych bmw we wsi niz najnowszy sportowy Smart soltysa