Co o tym Sądzicie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej! Jestem nowy na forum i mam pytanko co sądzcie o moim autku (widoczne w profilu) i co ewentualnie można zmienić (tylko tak z rozsądkiem, bo nie mam za dużo kaski ). Z góry dzięki za wasze opinie.

zmieniać zawsze jest co, ja bym chyba zaczął od polakierowania zderzaków, ciemne szybki i jakiś końcowy tłumiczek na początek

a ja dodał bym dokładki do zderzaków i progi RS taki pakiet
seryjny.

ja bym dodał to co L_BUBU i felgi co najmniej 15 cali.

zderzaczki i spoilerek z tyłu.
na początek of kors

no ja bym tak jak poprzednicy szybki przyciemnił, tłumiczek koncowy jakis wypaśny, cały pakiet rs no i fele 15/16 cali na oponeczkach konkret jakiś ale to w późniejszej kolejnosci aha no i spojler na tylnia klape a jeśli byś juz chciał na tak serio fajnie to wiesz... jest duuużo rzeczy do zrobienia np.gleba (obniżyć)

Przymierzałem do mojega essiego felgi 15 cali i szerokość 195 i prawe koło haczyło wewnętrzną stroną o nadkole i podłużnice. A przypadkiem natrafiłem na felgi 13" za małą kaskę to wziąłem, zawsze będzie fajniej niż na stalówkach

ja w moim aucie mam 15 stki na gumie 195/50 i nic nie haczy

heh ja niechce sie chwalic ale mam 16-stki i gume 215 profil 40 heh i ładnie ładnie ale na takie lepsze felgi trzeba mieć odpowiedni zawias....

Potwierdzam

Ja mam R15 195/50 ET 38 - od Audi i mimo ze sa glebsze niz Fordowskie to nic nie haczy

Pozdrawiam

a ja bym na początku dał 2.0 z rs2k glebe i dobre hamulce