Sprzedam Daewoo Espero 1.5 DOHC 16V 1 własciciel

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam Daewoo Espero 1.5 DOHC 16V 1 własciciel, zakupiony w kraju Przebieg 147 Tys samochod uderzony w przód, Tel kontaktowy : 0-606-755-817 lub 265-18-12.
Fotki do obejrzeniua na
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62955377

Tak łatwiej.
Napisz pare słów, co działa, a co poszło się .....
Pozdr. P.

czy jest dostepne jakies zdjecie sprzed zdemontowania uszkodzonych elementow?? chcialbym zobaczyc jak samochod zostal uderzony?? czy byla juz badana geometria?? bo ze zdjecia to wynika jakby samochod byl stosunkowo niezbyt mocno uderzony i po prostu zdemontowano wszystkie uszkodzone elementy...z tego co widze to potrzebny jest nowy blotnik nosek zderzak alternator chlodnica podluznica..hmm..moim zdaniem..sprzedac na czesci 2tys wydaje sie malo ale naprawa moze byc nieoplacalna

niestety nie mam takiego zdjecia...przykro mi..niestety nie badałem geometrii..a co do wymiany czesci to zgadzam sie z wszystkim oprocz podłuznicy i alternatora

a co..podluznice alternator i akumulator masz tylko sa zdjete?? probowales na wlasna reke sie dowiadywac jakie beda szacunkowe koszty naprawy??

jutro zjawia sie klient wiec w sumie to ogloszenie jest juz prawie nieaktualne

Cytat:
2005-09-09 16:07:11, Bartas87 pisze:
jutro zjawia sie klient wiec w sumie to ogloszenie jest juz prawie nieaktualne

no to sam zdecyduj czy chcesz zamknac watek na twoim miejscu zaczekalbym do jutra

teraz moge na bank zamknac watek bo dzisiaj był klient i go wział