[zoska] rozporeczka?:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jest do zastavy 1100 rozpórka kielichów na przód i na tył?? Ewentualnie gdzie można takie dostać lub od jakiego innego samochodu pasują?? Z góry dzieki
pozdro

Cytat:
2005-09-04 16:25:30, killerGrabage pisze:
Czy jest do zastavy 1100 rozpórka kielichów na przód i na tył?? Ewentualnie gdzie można takie dostać lub od jakiego innego samochodu pasują?? Z góry dzieki pozdro

yapko chyba coś takiego ma, a jak nie ma to na pewno będzie wiedział

pozdro

rozpórka 1
rozporka 2

cos tu nie dziala

Generalnie problem z rozpórką w zośce jest taki, że trzeba raczej zrezygnować z koła zapasowego w komorze silnika. Po pierwsze dlatego, że rozpórka musiałaby mieć odpowiedni kształt, żeby przejść nad kołem i jeszcze zmieścić się pod maską, a po drugie musiałaby być łatwo rozbieralna, żeby koło można było normalnie wyjmowac. Z tym, że niestety nie jeździłem samochodem, któremu bardziej by się taka rozpórka przydała.

a Ja sie nie sralem z kolem zapasowym itp,wspawalem rure od wody,autko bylo bardziej sztywne.

jak sie rozporke juz zamontuje, to na stale a kolo zapas. pojdzie do tylu. samochod przejdze powazne przerobki gdyz ma nisko lezec i elegancko sie prowadzic (bedzie usztywniona kasta ale bez klatki), jak sa jeszcze jakies niedowiark co do niskiej gleby i ludziska z teza o lamiacej sie kascie to odradzam wypowiedzi bo i tak wyjde na swoje, OBIECUJE! chce tylko od was compadres rad stosowanych a nie slyszanych od dziadka pradziatka
pozdro