Czyje autko...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie=)czyje autko dzis widziałem?? i czyja to własnosc bo podejrzewam ze to własnie autko klubowe chco widziałem tylko jego przodek:-/ rejestracja tego pojazdu to "sk 0490c"a wszystko działo sie w katowicach w okolicach godziny 15-40=)

Jaki kolor? Moje napewno nie. Ale za to dzisiaj obtrąbiłem Michała500 na ul.Murckowskiej na moscie nad Rozdzienskiego (na zwęrzeniu) Napewno sie nie kapnął o co biega..

Cytat:
2005-09-06 20:34:19, patrykowski pisze:
mam pytanie=)czyje autko dzis widziałem?? i czyja to własnosc bo podejrzewam ze to własnie autko klubowe chco widziałem tylko jego przodek:-/ rejestracja tego pojazdu to "sk 0490c"a wszystko działo sie w katowicach w okolicach godziny 15-40=)

przykro mi Kolego.....widziałeś ale niestety NIE auto klubowe (DUPKOWI nawet naklejka na blendzie przeszkadzała! )

To BYŁA do marca 2005 nasza własność ......po numerze z zerwaniem naklejki nie odzywam się i mam gościa głęboko w d......a kiedyś był miłym znajomym

Cytat:
2005-09-06 22:03:12, Czarek_Rej pisze:
Jaki kolor? Moje napewno nie. Ale za to dzisiaj obtrąbiłem Michała500 na ul.Murckowskiej na moscie nad Rozdzienskiego (na zwęrzeniu) Napewno sie nie kapnął o co biega..

fto to jezd M500 ???.....

Gosciu z sosnowca, był na wieelkim zlocie na muchowcu , niby srebrnym espero, z mieniącym sie lakierem. jak znajde fote to wkleje

niezdziwcie sie gdy od grudnia jakas elka bedzie trabic jak oszalała za klubowym esperakiem=)

Cytat:
2005-09-07 14:14:40, patrykowski pisze:
niezdziwcie sie gdy od grudnia jakas elka bedzie trabic jak oszalała za klubowym esperakiem=)

albo klubowy esperak na jakąs eLke...

no jak bede za kułkiem to czemu nie?tylko biada temu który bedzie namnie trąmbic jak bede miał egzamin panstwowyale to gdzies moze w lutym-marcu?bo od grudnia zaczynam jazdymam nadzieje ze wszyscy maja ubiespieczenie?

Cytat:
2005-09-07 14:38:48, patrykowski pisze:
no jak bede za kułkiem to czemu nie?tylko biada temu który bedzie namnie trąmbic jak bede miał egzamin panstwowyale to gdzies moze w lutym-marcu?bo od grudnia zaczynam jazdymam nadzieje ze wszyscy maja ubiespieczenie?

powiedz kiedy ten exam będzie a napewno klub espero sie zjawi i pomoże Ci zdać

no jeszcze niewiem,napewno w zimie:-/bo zaczynam jazdy w grudniu:-/co najgorsze to ze umiem ruszac esperakiem a jak weszłem do punta to mało co bym sprzegła niewysłał na tamta stronewiec moze byc ciekawe
jesli jakis klubowicz ma anielska cierpliwosć i checi do nauki to prosze o korepetycje

A moze kompletne sprzegło od razu

hmm etam przesadzaszw esperaku ruszasz na poł sprzegle a tam musisz deptac i deptacprzynajmniej ja musiałem:-/

a ten punto to jaki ma silniczek? 1.2 ?
fiat to takie 1.2 to nawet do palio potrafił wsadzic (magicy).

Ja moją esperynką na półsprzegle to z 4 ruszam

a powiem ci ze nawet niewiem:-/
no fakt faktem,ale esperaka niemozesz porównywac do punta lub corsy:-/

Cytat:
2005-09-08 00:50:51, Kolber7 pisze:
powiedz kiedy ten exam będzie a napewno klub espero sie zjawi i pomoże Ci zdać

Pomysł nie głupi
Wyobraźcie sobie tylko miny ludzi na egzaminie
Jakby co, to się zrobi zrzute dla egzaminatora

hehehe
ta pojedziemy kolumna (pare esperaków na przodzie i z tylu)a taka ładna czerowna L w srodkupojedziemy kolumna i bede miał zawsze pierszenstwa(tak ajk to powiedział wczoraj darek przy wyprzedzaniu autobusa) egzamin na bank zdam