MotoNews.pl

BAD LOOK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto zrobił bad-looka w esko mkVII niech pisze za ile.
Słyszałem od jednego speca, że zrobienie tej opcji w essim wymaga cofniecia przednich lamp. Co sadzicie o tym?
Podobno chodzi o to by maska nie tłukła o lampy. Nie mam pojecia o w/w kosztach wiec pytam. POZDRO

akurat mi się jakos bydlak nie podoba i chyba mało to trendy ostatnio,ale jakos z tego co widziałem zawsze po jakimsz czasie wychodzi ruda,więc po kiego psuc auto?? a ceny?? z tego co słyszałem samą blachę można zrobic już za 200 pln pozostaje malowanie elementu.

eres, ale chyba nie chodzi o to żeby było trendy /wg mnie ma się podobać/

heh ostatnio mocno trendy jest tona szpachli połączonej z żywicą, 20" chromowane koła i malowanie na styl amerykancki - wybacz ale takie trendy jakoś mi nie podchodzi i wolę swojego badloka

ja dalem 7 dyszek blacharzowi za zrobienie maski i 3 wgniecen (blacharz-sąsiad) + malownie maski ale ja to robilem dlatego tylko i wylacznie ze mialem maseczke wlasnie w tamtym miejscu zadarta.
i lakierowalem jeszzce inne elementy auta.

a o cofaniu lamp mowy nie bylo, nawet jadna jakies 3mm wysunalem, ale ja mam takiego "aby, aby, tyci, tyci" bydlaka jak to eres ladnie nazwal i nie zachodzi zbytnio na lampy.

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2005-09-08 11:47:34 ]

Powiedzcie mi ,gdyż nie raz juz czytałem iz maska od MK VI nie nalezy do najładniejszych ,czy warto robić bad look'a przy standartowycg lampach czy tez lepiej zakupić maskę od MK V i dopiero wtedy kombinować?

Moze ma ktos jakies fotki MK VI z bad look'iem?

Cytat:
2005-09-08 14:24:03, Slowik pisze:
Powiedzcie mi ,gdyż nie raz juz czytałem iz maska od MK VI nie nalezy do najładniejszych ,czy warto robić bad look'a przy standartowycg lampach czy tez lepiej zakupić maskę od MK V i dopiero wtedy kombinować? Moze ma ktos jakies fotki MK VI z bad look'iem?

maska od MK6 ble...lepiej kup od mkV ..wtedy bad look wygląda dopiero dobrze....agresywniej...a w km6 wygląda jak ....nie będę kończył zdania..

Cytat:
2005-09-08 17:47:10, VinCe pisze:
maska od MK6 ble...lepiej kup od mkV ..wtedy bad look wygląda dopiero dobrze....agresywniej...a w km6 wygląda jak ....nie będę kończył zdania..

bujaj się

Chłopaki a moze taki bad look?!
bad-look

Cytat:
2005-09-08 18:30:54, FAROW pisze:
Chłopaki a moze taki bad look?! bad-look

Nie wiem czy to Twój znajomy jeśli tak to sorry. Golf max buracki, poobwieszany plastikami jakimiś badziewnymi z tesco, fele wiocha ok jakby byly chormy. A najwieksze buractwo dla mnie to brak gleby. Tuning auta zaczyna sie od gleby i alusów. Wolę Golfa III z glebą i ładnymi alusami. Aha jeszcze sie zastanawiam czy ta zmiana lamp na lampy z Golfa IV to też ma byc tuning? Koniec

[ wiadomość edytowana przez: hepos dnia 2005-09-08 18:50:07 ]

A najbardziej mnie zastanwia to ze auto sie błyszczy jak wiadomo co koleś stoi obok niego i się w nim nie odbija... POzatym jakoś tak na grillu się kończy cień

To nie jest zaden moj znajomy! pewnie gdybym go znał to bym takiej foty nie wrzucił :] Oj Ci golfiarze! zgadzam sie ze to sama tandeta

a u mnie zsie zadna fotka nie pokazuje

Ale najważniejsze ze kolo jest z niego dumny :]

ja biore 50zł od strony

U mnie tez jest maska przedluzona ale lamp nie cofalem.
Koszty byly niewielkie bo sam to robilem

[ wiadomość edytowana przez: borys dnia 2005-09-08 23:15:49 ]

A ja, co tu ukrywać, bardziej wolę przód z MK VI niż MK VII, ale zderzak i halogeny wolę z MK VII. Ciekawe, jak by to wyglądało w połączeniu.

Witam.U mnie wyglada to tak

Niestety jest to fota po małej stłuczce ale jak widać dużych strat nie ma Co do rudej to mnie nie wyłaziła a co do kosztów to nie wiem bo się zamieniłem maskami z jednym z klubowiczy.........

O O O wlasnie to mi sie podoba!!! Stary to ma klasę! Pozwol, że za jakies 4 miechy zrobie to samo. ILE CIĘ TO kosztowalo?
calkowity koszt.

_muzzy_ twoje autko niczego sobie a śladów o których mówisz ja tam się jakoś prawie dopatrzyć nie moge.
PS myśle żeby założyć felgi o takiej średnicy i takiej szerokości jak w tym monstrum stojacym obok twojego Essiego

Poważnie ładnego masz Badlooka,widziałem gdzieś na forum fotorelacje z zamiany masek, bo zamieszczałeś zdjecie z tego co pamiętam.