MotoNews.pl

Stare zderzaki na nowej budzie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam budę fl, dzisiaj widzieliśmy z Koniem i schwepesem na szrocie fajne zderzaki chromowane. do malucha szłepiego na pewno będą pasować, a jak myślicie, jak by wyglądały takie chromy na budzie fl?? aha, dodatkowym minusem jest to, że mam na błotnikach takie plastikowe osłony czarne (zasłaniają rdzę-czego oczy nie widzą....) . bardzo będzie buracko??

będzie buracko a te listwy mozna sciagnąć ( tylko trzeba pozniej je jakos zaspawac )
Schwepes tez ma z boku listwy i bedzie je sciągał podczas malowania.
A co do maluchów to jeszcze był jakis oldtimer z fotelami, tapicerka na drzwiach cud malina ( cos ala skora cieleca )
dziwilismy sie wogole ze taki samochod wogole mozna bylo na szrot oddac

Ja do swojego FL bede zakladal chromy ale mam zamiar boczne listwy zdjac a dziury zaspawac albo cos...

następna kwestia do rozważenia gdybym nie miał już listew i innych plastików, to co z wlotami?? czy te duże wloty z fl będą się jakoś komponowały z chromami??

Cytat:
2003-03-17 18:53:22, widynek pisze:
następna kwestia do rozważenia gdybym nie miał już listew i innych plastików, to co z wlotami?? czy te duże wloty z fl będą się jakoś komponowały z chromami??

Ja mam takie chromowane zderzaki i zastanawiam sie jak beda wygladały w Elegancie ? Macie jakies fotki ?

była fotka z chin czy japonii na interii nie pamietam dokładnie.
Padaka ! wyglada strasznie
nie polecam

widziałem Fl'ka z zamontowanymi chromowanymi zderzaczkami na styk do budy i wyglądało to bardzo ciekawie...

Stawiacxie flaszke i zrobie fotke.
mój byly maluszek ma chromy.
Tyle ze teraz przeszły do fla .
Nie smiejscie sie ale co róznica - 99 % osob nei pozna wieku auta.
Aha ja nie mam listew wogóle.
W elu tez juz nie miałem
Prezentuje sie ciekawei zwłaszcza z halogenkami.

WIDZIAŁEM ELEGANTA KOLOR RÓŻOWY I MIAŁ TAKIE STARE CHROMOWANE ZDERZAKI I BIAŁE LAMPY I WYGLADAŁ SUPER

spoko spoko
ja za moze 2 tyg zarzuce kilka fotek swojego bolidu
bedzie chromem świeciło tu i tam
a propos to mam chyba jeszcze gdzies w piwnicy jeden taki w idealnym stanie!! tzn lusterko

jak by ktoś był zainteresowany to sprzątając garaż po dziadku natknołem się na tylni chromowany zderzak , ma nawet te gumowe odbojniki , ale muszę dokładnie przyjrzećsię w jakim jest stanie , może znajde jeszcze przedni

No własnie lusterka
niestety obejździlem 3 szroty . Kumpel tez szukali.
podobno te od zastawy pasują idealnie.
i lipa dalej szukam

Cytat:
2003-04-02 22:55:34, CZUCZU pisze:
No własnie lusterka
niestety obejździlem 3 szroty . Kumpel tez szukali.
podobno te od zastawy pasują idealnie.
i lipa dalej szukam

A o jakie c lusterka chodzi ??
Ja mam jeszcze w garazu czesci i znalazlem nowiutkie lustarka montowane w pierwszych malaczach tj takie przykrecane do rynienek dachowych. Jak by ktos chcial to ...

Ja mam FL-a z chromowanymi zderzakami. Z tym, ze u mnie niebyło nigdy tych listew po bokach więc, niemusiałem nic spawać. Wygląda bardzo ładnie i również trudno sie domyśleć co to za rok.

Blady, napisz mi jaki stan tych Twoich zderzaczków!!

Widziałem FLa ze zderzakami od ST i 600. I takiego z dużymi wlotami i takiego z małymi wlotami bocznymi. ZNacznie mniej mi się podoba taki z dużymi wlotami bocznymi . Poza tym jakoś nie ma płynności na błotniku tylko jest to mocowanie do szerokich zderzaków. Ja niestety z powodu wypadku też mam jedno takie zalaminowane. W prawym tyle. Ale to sie zmieni. Wiadomo gdzie chromy wyglądają najlepiej, w ST i 600. Mój maluszek dostał juz klapę od wersji Bambino czeka na montaż, może opracuje taki styl tuningu jak CLASSIC tuning

o takiej klapie "bambino" to też marzę kupiłeś "gotową", czy może przerabiałeś seryjną?? najfajniejsza, to byłaby taka, jak ma ten czerwony maluch z włoch (na malutkich kółeczkach) - ona ma dużo dziur...

Kupiłem gotową klapę od Bambino przerabianie zwykłej klapy jest strasznie pracochłonne. Trzeba zrobic przetłoczenie PROSTE, dodatkowe wloty i zmodyfikować CAŁKOWICIE wzmocnienia, bo są ZUPEŁNIE inne. A dokładniej klapy kupiłem dwie ale jedna zmieniła już właściciela.

Też mam klape od Bambino. A ten malan na małych kółeczkach, ma zwykłą klape z porobionymi dodatkowymi wlotami.

McQueen ma rację to była klapa 650 z dodatkowymi otoworami chłodzącymi. A wygląda ona naprawdę fajnie.

dooh a masz jeszcze te lusterka ?? odp na maila nikusss@o2.pl