Szukam knajpy we wrocq !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zeby isc z "kolezanka" na dacinig? .. zna ktos moze?

Bauer niekometuj

Fajny klimacik to PRL (rynek) lub Metropolis (za Heliosem)

ale ja cche wlasnie dacing.. wiecie stare lata taniec w parach taka bania

nie pytac czy sie udezylem w glowe

W PRL'u muza lata 80 ale czy w parach, jak kto lubi

Jesli chodzi o dancingi w parach to lepiej zadzwon do domu pogodnej jesieni moze podadza jakis adres

tylko ze tam srednia wieku to 50-60 lat

ale smieszne

Jak dancing to tylko Bachus na Rynku vis a vis Ratusza-klimat rodem z 07 zgłoś się. Nie zawiedziesz się jeśli Cię takie klimaty kręcą

hehehe ale dowcipni jestescie poprostu bym sobie z kims poszedl

nic w tym zlego przecie

Do Dolmelu Cie wpuszcza, fajny klub byl nie wiem jak teraz, Metropolis tez jest fajny jak zaznaczyl Smagi, Daytona i Radio bar kluby klimatyczne ale z mniejszym parkietem. Moze WZ, tam mozna dac w lape ochroniarzowi i wejdziesz taniej

ale on chce chyba jakiegos walca, albo poloneza poprowadzic

hehe kurcze znam jedno takie miejsce... co prawda na dancingu tam nie bylam ale napisy widzialam i zajefajna kawe fusiasta w SZKLANKACH Z KOSZYCZKIEM pilam.... tylko za nic nie pamietam dokladnie ulicy ale rejony Śródmiescia ok ulicy H. Pobożnego... no jak ktos kojarzy to niech ci wytlumaczy

dancing napewno bylby niezapomniany

w Dolmelu 99% ludzi jest na "doładowaniu" i jest coraz więcej dzieci

jak chcesz potańczyć z kobitką to polecam mniejsze kluby np: Alibi na pl. grunwaldzkim (kredka i ołówek) - heh dużo samotnych studentek tam chodzi

Cytat:
2005-09-12 13:40:43, -SerU- pisze:
Jak dancing to tylko Bachus na Rynku vis a vis Ratusza-klimat rodem z 07 zgłoś się. Nie zawiedziesz się jeśli Cię takie klimaty kręcą

knajpa rzeczywiście wypas, byłem tam raz i takie sceny tam były że szok, a laski jakie poprostu folklor

Cytat:
2005-09-12 19:13:30, Piter20 pisze:
ale on chce chyba jakiegos walca, albo poloneza poprowadzic

no nie wlaca bez przesady ani poloneza

ale np Twista hehehe

Columbus na Świebodzkim. Jest tam impreza dancing'owa z programem artystycznym o północy. Poza tym jest Klub Kolejarza ale tam same geriawity. Kiedyś Klub Samotnych organizował imprezy w Reducie ale ta już od dłuższego czasu jest w remoncie. Z tego co mi wiadomo to Columbus jest OK. Nie byłem tam jeszcze z małżonką ale wybieramy się.

Pozdro SQAD Chris

Cytat:
2005-09-15 14:43:14, tstarlet pisze:
Columbus na Świebodzkim. Jest tam impreza dancing'owa z programem artystycznym o północy. Poza tym jest Klub Kolejarza ale tam same geriawity. Kiedyś Klub Samotnych organizował imprezy w Reducie ale ta już od dłuższego czasu jest w remoncie. Z tego co mi wiadomo to Columbus jest OK. Nie byłem tam jeszcze z małżonką ale wybieramy się. Pozdro SQAD Chris

dziekuje