JAKIE RADIO POLECACIE za 1000-1300

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam problem jakie radio kupic, mam do wydania troche ponad 1000 zl. na dzien dzisiaejszy mam radio Sony M670 i chcialbym zmienic na cos co bedzie dawalo ladniejsza jakosc dzwieku, przy okazji zeby bylo ladne...

a radio ma byc nowe czy moze byc uzywane?

Radio uzywane

pierwsze
drugie ze zmieniarka
trzecie
czwarte

to sa moje typy .

wizualnie najbardziej podoba mi sie clarion ale czy on bedzie wydawal ladnie dzwieki...

Heja!
Za 1300zł to polecam poszukac jakiejs starszej alpiny, 9813 albo 9815, napewno nie zawiedziesz sie na dźwięku a i wygląd nie odpycha...
Pozdro.

Jeśli ma być ładne i nieźle grać to Pionieer od 6600 (6700 ma zmienne kolory podświetlenia więc kolor można dopasować do auta co daje fajny efekt) w górę bo reszta ma już OEL... Zwróć jednak uwagęna fakt iż seria x600 jest lepsza od nowszej x700 i gra lepiej i ma więcej możliwości... Jeśli ma wyglądać tak sobie a grać świetnie to Alpine 9853, a jeśli ma też zajebiście wyglądać to dozbieraj do Alpine 9855... ::

[ wiadomość edytowana przez: pkacz dnia 2005-09-16 11:16:03 ]

Ja miałem blisko rok czasu Pioneera Deh-7500MP. Byłem z niego baaardzo zadowlony. Wyspaa nie powiedział ze ma byc bez oel. Wiec za 950 zł dostaje na allegro Nowiutkiego DEH-7700MP z gwarancją. Dzwiek chyba nie jest zły bo ja nie miałem zatrzezen. Dla młodej osoby swietne radio...

ooo..Przepraszam : http://allegro.pl/show_item.php?item=64435408 nowka kosztuje niecałe 900 z przesyłką