Maluch odjeżdża ... Artykuł Rzeczpospolita

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Maluch odjeżdża do lamusa

--->> klik
--->> klik

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-09-12 10:27:39 ]

No niestety. Wystarczy popatrzeć na drogi i ulice żeby stwierdzić że kaszli jeździ z dnia na dzień mniej. Tak już musi być, trudno.

maluch to ciekawe autko... ceny 126p ciagle malały ale juz niedlu wydaje mi sie ze zaczna isc w gore i fakt faktem bedzie to zadkosc na polskich drogach... rodzice mi opowiadali ze jak byli w 87 roku w holandii maluchem to wzbudzał taka sensacje ze holendrzy sie nie mogli nadziwić CO TO JEST!?!? ze istnieje taki model fiata... pół akademika holenderskich studentow sie przewinęło jeszcze przez wiśniowego maluszka

no chyba kaszel za niedlugo bedzie takim rzadkim autem jak f127

Niestety ludzie wolą jeźdżić czymś o czym mażyli za czasów maluszka. Ja wiem jedno bezwzględu na opinie wobec maluszka ja go lubie i zawsze będe chciał go mieć (nawet jako 2 auto), byle bez śladu rdzy

Cytat:
2005-09-12 15:34:52, Ostry87 pisze:
byle bez śladu rdzy

no toś teraz dowalił... malacz bez śladu rdzy... (dżołk)

Narazie mój tak wyglada I to nie tylko nadwozie, ale i podwozie

Cytat:
2005-09-12 15:50:32, Ostry87 pisze:
Narazie mój tak wyglada (...)

Hehehe. Słusznie prawisz - narazie. Maluch bez rdzy, to chyba ma jakąś wadę fabryczną Przecież jako drugie autko w rodzinie, to może być nawet na pół złamany .... żartuję oczywiście i podzielam Twoją opinię, z tym, że ja nawet zardzewiałego będę lubiał

Mówie wam warto miec malucha, (ale nie zlom szewcowany ),
3 lata temu bylem w niemczech u rodzinki na wakacje wlasnie maluchem, tak do jaj ale nie zaluje bo jak niemiaszki tam na niego patrzyli od wyjazdu z domu do przyjazdu z powrotem zrobilem bezawaryjnie 3600km, no a spalanie przy 90- 100kmh wyszlo 5l/100km!
w miescie gdzie mieszka babcia mam nawet swoj maly fanklub he he
no i milo naprawde kiedy wlasciciele takich klasykow jak porsche 911, czy merol 190, bmw 2002, jadacy z przeciwka kolumna na jakis zlot, pozdrawiaja cie znakiemV
no a gliniaz niemiecki jak chcial sprawdzic czy mam trojkat i apteczke podszedl do silnika i dziwil sie ze mu nie chce bagaznika otworzyc, dopiero jak go zawolalem do przodu to mu sie glupio jakos zrobilo
w tym roku bylem na rajdzie barum w czechach i spotykalem sie z podobnymi tylko pozytywnymi reakcjami!

takim dziwadłem byłes w niemczech czy jeszcze auto wygladalo w miare normalnie ?

Serią pierwszy raz, ale dwa następne właśnie dziwadłem

czesc ich stoi w garazu i jest odnawiana od 1 pażdziernika wraca na drogi jeden wiecej

Cytat:
2005-09-12 19:41:34, Pat_kdb pisze:
czesc ich stoi w garazu i jest odnawiana od 1 pażdziernika wraca na drogi jeden wiecej

Dwa, ale do wiosny mi zejdze

Cytat:
2005-09-12 19:58:16, Angus pisze:

3

A własciwie 4 bo do zyda jeszcze jeden pojdzie ;p

Maluchy gora

Cytat:
2005-09-12 19:58:16, Angus pisze:

Mi pewnie też

No mój szerszeń kupi brat, ja przygotowuje coś extra na rajdy...
buda juz jest, motorek 900 ze 127 tez, nastepnie w przygotowaniu wszystko co sie otwiera z laminatu (drzwi tez, ale ze wzmocnieniami) a takze wymiana poszycia blotnikow na typ vfts...
szyby-poliweglan (przednia- klejona seria)

Cytat:
2005-09-12 21:06:33, HNT pisze:
No mój szerszeń kupi brat, ja przygotowuje coś extra na rajdy... buda juz jest, motorek 900 ze 127 tez, nastepnie w przygotowaniu wszystko co sie otwiera z laminatu (drzwi tez, ale ze wzmocnieniami) a takze wymiana poszycia blotnikow na typ vfts... szyby-poliweglan (przednia- klejona seria)

no to się ładny wymiatacz szykuje

no w sumie jak przyp.. taka rozpedzona 900 to cz z laminatu czy nie - bez roznicy

powinniśmy dostac dopłaty z uni europejskiej na remont kaszloka to wkońcu tak jak zabytek chyba nie

Cytat:
no w sumie jak przyp.. taka rozpedzona 900 to cz z laminatu czy nie - bez roznicy

lancia stratos tez byla z laminatu... w calosci!!