[OT] Stawianie stacji tankowania LPG - how to???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!

Pytanie moze nietypowe, ale wierze, ze fachowosc FSO AK da rade i na tym polu

A wiec po kolei:

Mam w miejscowosci X plac. 650 m2. Plac jest na glownym skrzyzowaniu miasteczka i przy przelotowej trasie. Chce na nim postawic stacje tankowania aut LPGiem. Jakie warunki musze spelniac???

Poprosze o wszelkie info, linki, porady itp.

Thank you from the mountain

EDIT:

To ja Komendant - zapomnialem sie wylogowac z konta kumpla

[ wiadomość edytowana przez: Equalizer dnia 2005-09-12 17:57:44 ]

Cytat:
2005-09-12 17:56:43, Equalizer pisze:
Witam!!! Pytanie moze nietypowe, ale wierze, ze fachowosc FSO AK da rade i na tym polu A wiec po kolei: Mam w miejscowosci X plac. 650 m2. Plac jest na glownym skrzyzowaniu miasteczka i przy przelotowej trasie. Chce na nim postawic stacje tankowania aut LPGiem. Jakie warunki musze spelniac??? Poprosze o wszelkie info, linki, porady itp. Thank you from the mountain EDIT: To ja Komendant - zapomnialem sie wylogowac z konta kumpla [ wiadomość edytowana przez: Equalizer dnia 2005-09-12 17:57:44 ]

Przede wszystkim zapytać kogoś kto takie coś wybudował, tylko nie w okolicy bo napewno ci nie doradzi i nie pytać nas tu bo nikt z Forum chyba nie stawiał czegoś takiego...

kiedys czytalem cos na ten temat. generalnie wychodzilo tak, ze majac plac, podpisywales umowe z firma, ona zalatwiala wyposarzenie, zbiorniki, dystrybutor itd. oraz dostarczala gaz. z obliczen wynikalo, ze calkiem spoko na tym sie wychodzi.

Podstawy są tutaj. Krótko i treściwie, ale na początek może wystarczy.