STOP WARIATOM DROGOWYM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
>>> K L I C Z E K <<<

widzial

Cytat:
2005-09-12 18:52:04, taz pisze:
widzial

widzial, bral udzial, sklasyfikowany w kategorii wariat sredni...

Jesteś uważnym oraz w miarę kulturalnym kierowcą i unikasz na drodze brawury i ryzyka. Jednak z uwagi na pośpiech i tempo codziennych spraw, zdarza Ci się świadomie łamać przepisy drogowe. Szczególnie często popełnianym przez Ciebie grzechem jest przekraczanie dozwolonej prędkości. Wierzysz, że Twoje umiejętności pozwolą Ci uniknąć na drodze niebezpiecznych sytuacji. Jest to jednak złudne poczucie, ponieważ Ty sam już przynajmniej kilkakrotnie przyczyniłeś się do powstania niebezpieczeństwa na jezdni! Dotychczasowy brak poważnych wypadków w Twoim życiorysie kierowcy osłabia Twoją czujność i czyni Cię nieuważnym i lekkomyślnym za kółkiem! Nie dostrzegasz, że Ty sam często popełniasz błędy, które krytykujesz u innych kierowców, a które mogą stać się przyczyną wypadku.

Pamiętaj, że pośpiech na drodze może być groźny nie tylko dla Ciebie, ale również dla Twoich bliskich i innych użytkowników jezdni! Nie popadaj w samozachwyt nad swoimi umiejętnościami i nie zapominaj, że czasem wystarczy jeden błąd, aby doszło do nieszczęścia. Jeżeli każdego dnia "jedynie" przekraczasz dopuszczalną prędkość, to sam niepostrzeżenie zamieniasz się w "wariata na drodze", niosącego niebezpieczeństwo dla siebie i innych ludzi.

Pamiętaj, że zawsze możesz to zmienić!

Do dupy ten test i ta akcja tez do dupy cala jest. Nie chodzi mi o moj wynik tylko ze chyba jakis debil ukladal te pytania takie bravo driver (jak bravo girl) test

pozdr

Twój wynik to: 18 punktów, mieścisz się w zakresie 0-20 punktówGratulujemy! Jesteś bardzo ostrożnym kierowcą i rzadko zdarza Ci się łamać przepisy drogowe. Masz świadomość, jak łatwo może dojść do wypadku, dlatego starasz się przewidywać nie tylko zachowania innych kierowców, ale również pieszych. Przez innych bywasz czasem postrzegany jako zbyt przewidywalny i nadmiernie unikający ryzyka, jednak pamiętaj, że w przypadku kierowcy jest to duża zaleta! Wysoko oceniana jest również przez partnerów życiowych! Nie spiesząc się masz czas na dostrzeganie uroków życia, które tym szybko pędzącym przed siebie kierowcom umykają w zbyt prędko zmieniającym się krajobrazie za oknem. Nie zapominając jednak, że natura człowieka zmienną jest, cały czas pielęgnuj w sobie dobre nawyki i nie daj się "zwieść na złą drogę".

Nie jest jeszcze ze mna tak zle

Ja nie robię bo i tak na wiekszość pytan musiałabym wymyśleć jakaś odpowiedź z "kosmosu" wiec bez sensu

Bleh, tylko 27 punktów, a myślałem, że jestem większym wariatem Trzeba będzie to nadrobić

ja mialem 28

21

Twój wynik to: 11 punktów, mieścisz się w zakresie 0-20 punktów
Gratulujemy! Jesteś bardzo ostrożnym kierowcą i rzadko zdarza Ci się łamać przepisy drogowe. Masz świadomość, jak łatwo może dojść do wypadku, dlatego starasz się przewidywać nie tylko zachowania innych kierowców, ale również pieszych. Przez innych bywasz czasem postrzegany jako zbyt przewidywalny i nadmiernie unikający ryzyka, jednak pamiętaj, że w przypadku kierowcy jest to duża zaleta! Wysoko oceniana jest również przez partnerów życiowych! Nie spiesząc się masz czas na dostrzeganie uroków życia, które tym szybko pędzącym przed siebie kierowcom umykają w zbyt prędko zmieniającym się krajobrazie za oknem. Nie zapominając jednak, że natura człowieka zmienną jest, cały czas pielęgnuj w sobie dobre nawyki i nie daj się "zwieść na złą drogę".

A wydawało mi się, ze szybko jeżdzę
Zawsze mam 10-20 więcej niż powinienem

Ale taki wynik, to pewnie przez to, że zatrzymuje się na przejściach

nawet ostro z 80km/h, jak nikt nie idzie, za to ogona trzyma Ci sie 40-tonowy Tir???

Cytat:
2005-09-14 11:37:36, Quattro pisze:
nawet ostro z 80km/h, jak nikt nie idzie, za to ogona trzyma Ci sie 40-tonowy Tir???

No nie popadajmy w absurdy.

znajomy tak sie zatrzymal przed przejazdem kolejowym, w BMW525td Touring... tylko ze Tir ktory jechal za nim zatrzymal sie dopiero 15 metrow za przejazdem....

co jak co ale BMW to twarde auta

Ja w ten sposób 2x załiczyłem w dupsko.
A mojego brata w Jankach (po Wawą) skasował TIR na czerwonym świetle,
tak, że astra poszła do kasacji, na całe szczęście jemu nic się nie stało.

Ja to mam odruchowy nawyk patrzenia w lusterko wsteczne i zawsze zapinam bieg,
żeby być przygotowanym jak by co

hehe

Twój wynik to: 60 punktów, mieścisz się w zakresie 41-60 punktów

Niestety, stanowisz zagrożenie na drodze! Lubisz brawurę i szybką jazdę, nie respektujesz przepisów ani zdroworozsądkowych zasad bezpieczeństwa. Masz dobre samopoczucie i wysoką ocenę własnych umiejętności i możliwości, w małym stopniu liczysz się z potrzebami innych ludzi na drodze. Lubisz ryzykować i chętnie sprawdzasz się w nowych sytuacjach. Lubisz ruch, nowe wrażenia, stymulację, adrenalinę, życie w pędzie. Nie wyciągasz wniosków ze swoich dotychczasowych doświadczeń i egoistycznie oceniasz, że popełniony przez Ciebie błąd na drodze dotyczy tylko Twojej osoby. Nie bierzesz pod uwagę, że narażasz także na bezpieczeństwo innych ludzi, w tym także swoich bliskich! Podczas jazdy nie przewidujesz zachowań innych użytkowników jezdni, zapominając, że oni również mają wpływ na to, czy bezpiecznie powrócisz do domu.

Niewątpliwie jesteś wariatem na drodze i nie czekaj do jutra ze zmianami! Koniecznie zmień swój styl jazdy i zwolnij tempo życia. Może dzięki temu zauważysz, że po drodze mijasz piękne krajobrazy, zakątki, uroczyska, malownicze restauracje i tawerny, zobaczysz zachód słońca i stado saren lub żurawi. Pamiętaj, że piękno trzeba kontemplować, a nie da się tego robić w pośpiechu! Jeżeli przeżyłeś do tej pory, to znaczy, że na zmianę nie jest jeszcze za późno! Nie musisz być wariatem na drodze, żeby czerpać z pać z życia.

I w ten oto sposób wiem z kim do auta nie wsiadac

ale czemu? zapewniam wrazenia jak w lunaparku

a jak komus sie zoladek zbuntuje to akceptujesz zwroty obiadow???

Cytat:
2005-09-14 12:28:02, Quattro pisze:
a jak komus sie zoladek zbuntuje to akceptujesz zwroty obiadow???

nie ale zapewniam darmowy trening w praniu tapicerki

Hihi ja po ostatnim weekendzie to mam wrażen samochodowych dość.. nie powiem podobało mi się... i żadnych zwrotów nie było...