MotoNews.pl

Sprzedam fotele Inter-Groclin(a"la kubły) do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stan jest przynajmniej bdb.Byly w nich 2 dziurki po papierosie(niesmierdza na papierochy,ja niepale tylko porzedni wlasciciel widocznie kogos wiozl i ktos inny palil )Dziurki te zostaly zaszyte materialem przez co nierzuca teraz sie to w oczy. Pozatym sa w idealnym stanie,tylko 2 letnie sa!!!!!!!Kanapa tylnia tez wchodzi w zestaw!! Siedzi sie w nich w miare wygodnie,na boki trzymia troche lepiej niz lotnicze. Fotki na maila moge zapodac.
Mozliwa zamiana na galke zmiany biegow za czasow PRL(zatopiony samochodzik w plastiku) lub na jakies felgi 13' o rozstawie 4x100,4x98mm(Besia,renault i inne z malym et!!)
Cena:do uzgodnienia
Kontakt w profilu!

MAm taką gałke z zatopionym samochodzikiem.
więc jako pierwszy zaklepuje HEMI- wysłałem Ci juz Priv'a więc czekam na odp.
pozdrawiam

ja tez mam taka galeczketyle ze moja jest burszytnowaktora lepsza??

w mojej jest pozłacany samochodzik w środku i biały pasek z marmuru w połowie gałeczki

a ja mam fotke mojej
null

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-09-13 12:59:16 ]

jesli chcesz to dorzuce kiere-monze z naba(30cm)i klaksonem za te foteliki..co Ty na to??

Widze,ze jest jakies zainteresowanie tymi fotelami Galka wchodzi w rozliczenie + doplata bo wiadomo,ze galka jest duzo tansza od foteli:0 Ja mam w swoim malcu kiere MONZA SPORT 350,bez naby i klaksona niestety ale polakierowana lakierem z palety alfy romeo za 120zl 0,5l(zostalo mi po lak.auta wiec machnalem kiere) Swietnie by bylo jesli by ktos chcial sie zamienic na fele albo licznik z CCS-a ALBO- na flansze do swapa 903!! Czekam na jakies propozycje.
KRUPEK-ta tez jest zajebista Akurat pasuje do mej Skody 105 Pomysle nad zamiana za nabe z kiera i klaksonem...moze cos jeszcze dorzucisz

Opcja Gałeczka + dopłata-ile dopłaty ??

Dobre pytanie zadales szczerze to ja niewiem.Jesli nikogo niezrazi to to opcja galka+100zeta byla by ok!! No i wiadomo-przesylka,ja bym wolal gbyby ktos sie zjawil osobiscie po nie...bo przesylka to koszt 50-60zl!! Wiadomo:dogadac sie mozna ale z ceny niezejde,jedynie mozliwa zamiana na cos jeszcze,np.fele P.S:fotele te sa do malucha!!!!!!!!(Fiata 126p dla niewiedzacych)

to ja odpadam
pozdro

Odświeżam.Fotele wciąż na sprzedaż!! Za 120zeta sprzedaje od reki!Odbior osobisty najlepiej albo wysylka kurierem.

Odświeżam.Cena spadła do 100zł.Nadal mozliwa zamiana na jakies tajle do swapa 903

Ten post również aktualny.Zamienie sie najchetniej na jakies felgi albo obrotek 4 garowy na stopce.Halogeny tez mile widziane!!

Oferta aktualna,zamienie na jakis dobry obrotomierz 4 cylindrowy na stopce w bdb.stanie.Potrzebny do 903ccm Cena:100zl w przypadku kupna