[K] Klatka 126 BIS i 5x felga bisowka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czekam na jakies reply.. najlepiej gdzies w okolicach trojmiasta.. coby nie bylo problemu z przytarganiem tego.. ale jak da rade kurierem jakims to tesh git!

Cytat:
2005-09-13 03:17:10, killer126FL pisze:
Czekam na jakies reply.. najlepiej gdzies w okolicach trojmiasta.. coby nie bylo problemu z przytarganiem tego.. ale jak da rade kurierem jakims to tesh git!

Felg bisowskich troche sie walalo na szrocie w gdyni - zapraszamy

ej.. to moze kup mi 5 sztuk a ja podjade po to do ciebie i sie rozliczymy.. dam 100zl... jak dorwiesz taniej to reszta dla ciebie ok? pasi?

przypomnialo mi sie kiedys kocenie w liceum- dawalismy kociakom 4zl i kazalismy za to kupic papierosy, zapalniczke i jeszcze przyniesc reszte to byl taki maly OT

Cytat:
2005-09-13 15:47:47, rallyman pisze:
przypomnialo mi sie kiedys kocenie w liceum- dawalismy kociakom 4zl i kazalismy za to kupic papierosy, zapalniczke i jeszcze przyniesc reszte to byl taki maly OT

nie wiem o co ci chodzi... co to ma wspoolnego.. jezeli myslisz ze 100zl za 5 starych stalowych fiatowskich felg na szrocie to malo, to sie mylisz.. niedawno koles kupil 4x ruskie za 70 zl

Dokładnie tak;] Widziałem felgi i to prawda;] Jar128 ma poprostu szczęscie;] Hehe, co do felg to poprostu trzeba szukać. W Gdańsku szroty świeca pustkami. Co do Gdyni to poprostu nie wiemy gdzie zabardzo śmigać. Podajcie namiary a zrobimy wypad;]