| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Slav4 Atos 1.0 Tarnów | 2005-09-13 11:12:10 Witam wszystkich.
Jestem tu nowy i zupełnie zielony w tematach "Hyundaiowskich" - od razu proszę o wyrozumiałość gdy będę zadawał głupie (dla Was) pytania. Od wczoraj przybył nam, jak go żona już nazwała, czerwony "Tosiek" 1.0, gaz, przebieg 114 000 km rocznik 2000. Autko o udokumentowanej przeszłości, kupione od znajomego. Na "dzień dobry" problem mam taki: sprzedającemu zginęła instrukcja (manual); miejscowy dealer takowych nie posiada. No i kiszka, bo nie mam pojęcia nawet o takich duperelach jak np. typy bezpieczników czy żarówek. Pytanie: czy znacie jakieś linki z których można to zassać po polsku, ew. angielsku ? Wczoraj przeszukałem google'a i niestety nic ..... A może ktoś ma zeskanowaną i byłby w stanie podrzucić na e-maila ? W ostateczności nawet odkupię - może być ksero. mój e-mail: shebda@poczta.zicom.pl Pozdrawiam, PS. Fajny jest :o) -------------------------------------- |
Arturro_z_Pruszkowa HF MEMBER Hyundai Atos Pruszków | 2005-09-27 19:08:36 Hej,
Ja mam instrukcję po polsku - nie mam skanera, ale mogę Ci to skserować i wysłać faxem np. do Ciebie do pracy ( chyba że masz fax w domu ...) jakby co - pisz na: arturro26@wp.pl Pozdrawiam kolejnego atosiarza na Forum |
Slav4 Atos 1.0 Tarnów | 2005-09-27 19:41:28 Odpisałem na priva.
Dzięki z góry :o) |