| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Andy Lada 2106 Stalowa Wola | 2003-03-18 10:07:50 Witam
Zamierzam sobie kupić ten filtr sportowy rodzimej produkcji firmy FILTROMEX. Co sądzicie o tych filtrach ? Ja jeżdżę na gazie i mam źle dobrany mikser - co się wiąże z dławikiem na dolocie powietrza, wogóle jest wtedy sens wkładać taki filtr ? Czy w takim przypadku to coś da ? pozdrawiam Andy P.S Zlot już tuż tuż............. |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-03-18 12:17:41 hm w takim przypadku zakładanie takiego filtra chyba mija się z celem ponieważ przepuszcza on więcej powietrza niż standartowy wiec będziesz musiał jeszcze bardziej przytkać dolot podczas kożystania z gazu ale może się mylę |
Michal_Sedziszow Sędziszów | 2003-03-18 15:00:42 Wiem że Filtromexa ma Janusz z Krakowa w 2107 i nie narzekał sobie ale On ma na benzynke. Ja wypowiedziałem się na ten temat w temacie-ZIMNY DOLOT a LPG. |
Dragu Łada Samara Stalowa Wola | 2003-03-18 19:34:32
niekoniecznie. zamontowaliśmy z kumplem w jego poldasie (1.6 z wtryskiem abimexa), który bryka na gazie; power rurę wykonaną metodami garażowymi z pcv i filtra-walca ze skody. Początkowo była kupa śmiechu, że montujemy rurę od sracza |