Teraz na tvn turbo program o fiacie 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wyzej

No widziałem ten program jednym z samochodów był 127 z klateczką z Czewy prezentowano go na Wyrazowie na torze

Fajna zolta fura

Nawet fajny program był, tylko szkoda że skupili się na MK I pomijając nowsze modele(głównie chodzi mi o MKII)

Bo Mk2 to zaden rarytas

Ale mam pytanko oglądałem jak legendy PRL szły pierwszy taz i nie kojaże żeby o 127 szło wtedy. Są jakieś nowe odcinki czy co?? Ale powiem szczerze 127 Grubo mi się spodobała . Nigdy wcześnie nie przyglądałem się 7. Może się i tym zainteresuje

To że MK II to nie rarytas to ja wiem, mi chodziło o to że jak już pokazują historię jakiegoś modelu to powinni ją pokazać od początku do końca(ale możliwe że się czepiam).

a nie wie ktos kiedy bedzie powtorka bo w niedziele nie zdazylem nagrac

Cytat:
2005-09-13 17:25:22, Hudy05 pisze:
Bo Mk2 to zaden rarytas

w polsce każde 127 to rarytas,a z twoją opinią sie nie zgadzam,w krakowie jest więcej mk1 niż mk2 i mk3

aha jakby ktoś nagrał ten program to prosze o podesłanie bo nie dysponuje tvn turbo.dzięki

Cytat:
2005-09-13 23:30:43, tomek-bieron pisze:
w polsce każde 127 to rarytas,a z twoją opinią sie nie zgadzam,w krakowie jest więcej mk1 niż mk2 i mk3

spoko niechciałem was urazic kazde 127 ma cos chociaz Mk3 malo komu sie podoba.Posiadaczy 127 i tak jest mało(porównujac do 126,125)Temu kazdy sie wyróznia na swój sposób.
A co do tego ze niebyło na tvnturbo innych wersji tylko pokazali malucha niewiem po co jak moglo tam stac MK2 lub Mk3 to jusz ich dziwny wybur zreszta kazdy program na temat Legend prl jest niedokladny i bardzo duzo pominiete

Co prawda to prawda. Pomysł z programem świetny, ale wykonanie często okropne. Jednak ten odcinek należy do jednych z lepszych, nie ma żadnych dziadków opowiadających o tym, że Łada odpala od pierwszego razu a fiat od czwartego, albo że w Żuku jest kiepskie ogrzewanie itp

Male OT: czy gdzies na sewerze jest ten program - chetnie obejrze.

Spróbuj przez emule, jest tam sporo odcinków z serii "Legendy PRL"

Cytat:
2005-09-14 07:20:15, bassman pisze:
Male OT: czy gdzies na sewerze jest ten program - chetnie obejrze.

Mam ten odcinek zgrany, ale zajmuje 270M. Jak ktos ma jakis wolny serwer to mozna wrzucic.

Sorki za OT ale nie chciałem zaśmiecać tym forum. Na Motorwizji Classic jest Track Test repliki Abartha OT2000!!
Tylko nie pamiętam kiedy lecą powtórki

Prowadzacy nie miał pojęcia o czym mówi.Gada bez sensu i chaotycznie.Widać że wpierdlać mete zaczął bo przytył na ryju Z bzdur jaie zapamiętałem w tym odcinku to.Moc 47 przy 6000 tys,ten od czerwonego ze zamknął licznik za 160km/h,debil,ja miałem w 903 silnik z kapitalnym remoncie (notabene nazik ma go w swapie i przy 6200 jechał rowne 135km/h,mozna było by nawet ze 145 ale to przekraczało obroty i zaczynało pizgać w nim wszystko,poprostu szedł na kacie.Albo motyw drewna na desce bo montował radio i coś tam,debil tam jest cieniutka sklejka jaka służy do oklejania rantów biurek a pod nią blacha.A ci 10 min uo DREWNIE,a w ogle to oni to 127 ciągle porównywali do malucha..Potem kolejna bzdura tego co jezdził tą rajdową zółtą altanką,skad te 70 koni? NIGDY w życiu,jeszcze co on tam mówił że zrobił,jakieś pierdoły które moc zwiekszyć mu mogły w głowie żeby miał lepsze samopoczucie.Widzieliscie jak ten prowadzący głąb jechał tym fiatem 70 konnym? Pizgał go wszystko zgrzytało w skrzyni a on nic nie przyspieszał,na bank wlasciciele porobionych maluchów by go objechało.A w ogle mnie ten program rozpierdala.Na początku jak mówił o tej książce obsługi do 127,mam taka i znam ją na pamiec,przez lata kożystałem z niej jeszcze od samru jest cala czarna,i stwierdzam ze jest napisana madrze.A ten przedtawił to jakby pisali tam jakieś piedoły i bzdury.Naprawde deenny ten program.

Cytat:
2005-09-17 07:49:01, Hycelius pisze:
Prowadzacy nie miał pojęcia o czym mówi.Gada bez sensu i chaotycznie.Widać że wpierdlać mete zaczął bo przytył na ryju Z bzdur jaie zapamiętałem w tym odcinku to.Moc 47 przy 6000 tys,ten od czerwonego ze zamknął licznik za 160km/h,debil,ja miałem w 903 silnik z kapitalnym remoncie (notabene nazik ma go w swapie i przy 6200 jechał rowne 135km/h,mozna było by nawet ze 145 ale to przekraczało obroty i zaczynało pizgać w nim wszystko,poprostu szedł na kacie.Albo motyw drewna na desce bo montował radio i coś tam,debil tam jest cieniutka sklejka jaka służy do oklejania rantów biurek a pod nią blacha.A ci 10 min uo DREWNIE,a w ogle to oni to 127 ciągle porównywali do malucha..Potem kolejna bzdura tego co jezdził tą rajdową zółtą altanką,skad te 70 koni? NIGDY w życiu,jeszcze co on tam mówił że zrobił,jakieś pierdoły które moc zwiekszyć mu mogły w głowie żeby miał lepsze samopoczucie.Widzieliscie jak ten prowadzący głąb jechał tym fiatem 70 konnym? Pizgał go wszystko zgrzytało w skrzyni a on nic nie przyspieszał,na bank wlasciciele porobionych maluchów by go objechało.A w ogle mnie ten program rozpierdala.Na początku jak mówił o tej książce obsługi do 127,mam taka i znam ją na pamiec,przez lata kożystałem z niej jeszcze od samru jest cala czarna,i stwierdzam ze jest napisana madrze.A ten przedtawił to jakby pisali tam jakieś piedoły i bzdury.Naprawde deenny ten program.

Ja moja poprzednia tez zamkłem licznik i co ty na to ??a co do 70 koni tez uwazam ze bzdury ale z drugiej strony koles moze niechcial powiedziec co zrobil wiec podał mpare besensownych zeczy .

Cytat:
2005-09-17 09:52:47, Hudy05 pisze:
Ja moja poprzednia tez zamkłem licznik i co ty na to ??a co do 70 koni tez uwazam ze bzdury ale z drugiej strony koles moze niechcial powiedziec co zrobil wiec podał mpare besensownych zeczy .

Zamknoles licznik ,ja 127 z silnikiem 1300 pojechalem 160 i klekla,jezeli 903 jechales 160 to proponuje....napisac do obecnego wlasciciela,ze ma zle wskazowke zamontowana od predkosciomierza,niech sobie poprawi bo poco ma zyc w bledzie.....a co do programu..ta 7mka miala chyba dolot z rury od kibla tak jak czuczu dlatego miala 70koni.

[ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2005-09-17 12:24:19 ]

nie moch tylko czuczofon