MotoNews.pl

Nerki w Bmw

Ankieta: ladniesze sa:
szerokie
wąskie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
komu jakie sie bardziej podobaja?

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-09-14 15:10:05 ]

jak dla mnie to szerokie wygladaja lepiej w kazdym z modeli.

zdecydowanie szerokie sa ladniejsze auto optycznie wyglada na szersze i bardziej zadziorne

Chciałbym zauważyć coś, Tolo wklejając mogłeś zachować pewna prawidlowość tzn wkleic zdjęcia fabrycznych nie ruszanych samochodów... Mi sie obie wersje podobają...

Cytat:
2005-09-14 15:24:39, Jeztom pisze:
Chciałbym zauważyć coś, Tolo wklejając mogłeś zachować pewna prawidlowość tzn wkleic zdjęcia fabrycznych nie ruszanych samochodów... Mi sie obie wersje podobają...

biale kierunki ma kazdy oprocz tej 1 e32, akurat takie fotki przodow znalazlem zeby bylo widac wyraznie nery. ta dokladka pod zderzak w nowszej e34 jest podobna do tej co ma M5e34 i 750e32 wiec nie uwazam zeby te elementy jakos znacznie psuly czy poprawialy efekt

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-09-14 15:36:23 ]

ja nie bronie wąskich czy szerokich nerek, ale:
Cytat:

te elementy jakos znacznie psuly czy poprawialy efekt

te elementy myślę, że znacznie poprawiaja efekt...

PS: Głosując, mając wybór taki jaki dałeś, zagłosowałem na szerokie mimowszystko, ale nie twierdze, że wąskie sa brzydsze, jak juz pisałem, oba warianty mi sie podobaja

[ wiadomość edytowana przez: Jeztom dnia 2005-09-14 15:44:49 ]

Cytat:
zdecydowanie szerokie sa ladniejsze auto optycznie wyglada na szersze i bardziej zadziorne

tak? dla mnie najbardziej zadziorne bmw to E-24 a tam sa najwęższe ze wszystkich możliwych. to moje zdanie. nalezy to rozpatrywać w sposób następujący. do aut nowszych pasują szerokie, do starszych pasują węższe. nic się na to nie poradzi i już. szerokie i wąskie mają swój urok.
pozdrawiam

Cytat:
2005-09-14 15:49:13, MARCIN_RADOM pisze:
do aut nowszych pasują szerokie, do starszych pasują węższe.

a do jakich zaliczasz e32 i e34 ?

szeroki zdecydowanie ładniejsze chociaż ja mam wąskie

Cytat:
a do jakich zaliczasz e32 i e34 ?

wiem do czego zmierzasz, ale akurat te modele wyglądają ładnie i w szerokiej i w wąskiej nerce. wyobraź sobie E24 z szerokimi nerkami rodem z E34 V8.
pozdrawiam

Cytat:
2005-09-14 21:44:55, MARCIN_RADOM pisze:
wiem do czego zmierzasz, ale akurat te modele wyglądają ładnie i w szerokiej i w wąskiej nerce. wyobraź sobie E24 z szerokimi nerkami rodem z E34 V8. pozdrawiam

w przypadku e24 i reszty e2x to sie zgadzam ze musza miec waskie nerki.

zauważcie że większość klubowiczów ma wąskie nerki a szerokie wyrażnie prowadza

1 fota wygrywa.

A co powiecie na te nerki ?

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2005-09-16 11:40:49 ]

Oczywiście że szerokie,bo takie mam

Jeżeli chodzi o E34 to według mnie trudno wybrac co ładniejsze Ja mam wąski i sądze, że nadaje on autu delikatności i ekskluzywności. Sądze, że E34 z wąskim grilem wygląda jak prawdziwa limuzyna, natomiast E34 z szerokim grilem prezentuje sie już bardziej nowocześnie i sportowo.

Natomiast co do E32 to bezdyskusyjnie stawiam tylko na szeroki grill, szczególnie taki pochromowany, gdyż przy wąskim według mnie śmiesznie wyglądają te bardzo ostre skośne wytłoczenia na masce, a auto prezentuje się jakoś dziwnie staro.

Mimo wszystko nie ma co narzekać Bo i tak wszystkie są śliczne.

Stawiam na pozycje 1 i 2

A co powiecie o tych?

Cytat:
2005-09-29 21:46:55, Peet pisze:
A co powiecie o tych?

sa wąskie