Dane techniczne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM WSZYSTKICH.
POTRZEBUJE DANE TECHNICZNE BMW 323I Z 1999R.
I NA CO ZWRACAC UWAGE PRZY ZAKUPIE TAKIEGO SAMOCHODU.
DODAM JESZCZE ZE CHCE KUPIC W AUTOMACIE.
DZIEKUJE Z GORY.
POZDRAWIAM

po pierwsze piszesz za dużymi literami.
po drugie zerknij TU
pozdrawiam

Cytat:
MARCIN_RADOM Wysłany: 2005-09-14 21:33:15

po pierwsze piszesz za dużymi literami.
po drugie zerknij TU
pozdrawiam

Malo tu tych danych... Moze znacie inne stronki z bardziesz szczegolowymi danymi. Ja tez bym chetnie sie dowiedzial cos o moim aucie.
Pozdrawiam...

ja tam radze sobie kupic albo skserowac instrukcje obslugi od swojego modelu bo i tak predzej czy pozniej sie przyda, tymbardziej ze ktos ma swoje pierwsze bmw.

Cytat:
2005-09-14 23:32:41, tolo84 pisze:
ja tam radze sobie kupic albo skserowac instrukcje obslugi od swojego modelu bo i tak predzej czy pozniej sie przyda, tymbardziej ze ktos ma swoje pierwsze bmw.

Książke bede mial z samochodem ale w niej nie bedzie napisane jakie sa najczestrze usterki tego auta. dlatego tez pytam sie na forum.

Cytat:
2005-09-14 21:33:15, MARCIN_RADOM pisze:
po pierwsze piszesz za dużymi literami. po drugie zerknij TU pozdrawiam

Dziekuje za dane przydaly sie. pozdrawiam

Zamieszczam skan danych technicznych E36 z orginalnego prospektu BMW (z lutego 1994)

No dobra jakies ogolne dane sa. A takie cos jak wskazania komputera pokladowego? Co znacza itp?
Jaki olej, ile powietrza itd....
Duzo jest takich rzeczy o ktorych warto wiedziec ale skad?
Internet to morze wiedzy ale pomocy!! Gdzie szukac?

Jezeli chodzi o astre to wszystko wiem bo mam fajna strone i jest wszystko opisane. Nawet jak i co rozkrecic...

A może ktoś powie mi czy warto kupić BMW M3 E36? Nigdy jeszcze nie jeżdziłem takim cudem. Jakie są wrażenia i co sie najczęściej psuje?
Pozdrawiam i z góry dziękuje.