Co to za MACHINA!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C519043

[ wiadomość edytowana przez: KrauzeR dnia 2005-09-15 09:02:37 ]

to byl kiedys Racing, zanim ktos nie zaczal go "remątowac" - maska od speciala, tylny spoiler HGW od czego, te lusterka tez tragiczne. Ale cena niezla, niezly material na fajne auto.

EDIT
poprawka, cena niezla bylaby, gdyby to co jest w euro bylo w zlotowkach. Za ta cene to raczej tragedia.

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2005-09-15 16:03:30 ]

ano zgadza sie ,tylko skad nazwa supersport ,brakuje tylko w opisie ze ma 500 koni

te modele mialy znaczki 'Mirafiori Sport" , "Racing" lub "Racing" + podpisy W.Rohrla. Ale fakt faktem, sprzedajacy z ortografia jest na bakier, pozatym d kiedy "motylki" sa alu felgami to ja nie wiem. A predzej niz zabytkiem nazwalbym go kundelkiem. No ale cos, sa rozne zboczenia

zgadza sie.kazdy chwali swoja mirke , ale ten co chwali nie sprzedaje, tak wogole ten samochod tak jak zreszta mowiles wyglada dobrze ale za zlotowki nie za euro

...no i ten bordowy metalik

Kolo ma czelnosc napisac auto zadbane a na zdjeciach widac wielka dziure na prawym blotniku i rozpadajacy sie grill z listwa.
Aha i ten "komputer"

[ wiadomość edytowana przez: neutrino33 dnia 2005-09-15 08:49:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: neutrino33 dnia 2005-09-15 08:49:52 ]

Jak na tadka zegarek nie wiem gdzie Ty ta dziure widzisz w "prawym" blotniku skoro wszystkie foty sa robione z lewej strony

o k%#$a biedne auto

Cytat:
2005-09-15 09:25:16, Lisu pisze:
Jak na tadka zegarek nie wiem gdzie Ty ta dziure widzisz w "prawym" blotniku skoro wszystkie foty sa robione z lewej strony

W samym rogu blotnika, na przodzie!
Strasznie szkoda auta.