PILNIE KUPIE PŁYTKI MOCOWANIA ZACISKU DO TARCZOWEK DO MALCA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Potrzebuje tych blach ,ktore sa potrzebna do zamocowania zaciskow.Pewnie wiece o co mi chodzi.Jesli ktos by chcial sprzedac to z przyjemnoscia bym kupil.Wszelkiego rodzaju propozycje ,lub jak ktos moze mi pomoc to prosze o kontakt.Maly6666@wp.pl albo GG 8689852.Pozdrawiam

do jakich zaciskow?

do malca;p .. niektorzy pewnie niewiedzą że procz DF sa takze z CC/CS/Punto...

albo buran

chodzi mi o dwie blachy ,ktore przykrecamy do zwrotnicy!!!,a nastepnie do tych blach zacisk hamulcowy.

Moze napisz z jakiego auta pochodzi ten zacisk hamulcowy, bedzie latwiej

z 126p

Cytat:
2005-09-16 15:23:44, Pat_kdb pisze:
z 126p

Ty sie nie znasz, przeciez w 126p nie ma zaciskow

no ale te wiesz mocujace. no przeciez

nie no pytamy sie kurwa kolesia z jakiego auta a on nic... no to nic tylko polewac z takiego

zajebista gadka

no ale z jakiego w koncu bo niemoglem spac zżerany ciekawoscia;d

hmm

Mam tarcze i zaciski od 125p.Troszke mnie nie bylo na forum i ladnie Pat_kdb mnie obsmarowal-chyba brakuje mu kultury!!!.
Potrzebuje tarczowek,bo wlozylem do malca silniczek od swifta+turbo i trzeba zmodyfikowac troszke uklad hamulcowy.

kultury moze tak ale nie zębów. a tobie wlasnie jeden zostal przeznaczony do wybicia.

Cytat:
Potrzebuje tarczowek,bo wlozylem do malca silniczek od swifta+turbo i trzeba zmodyfikowac troszke uklad hamulcowy.

eno co jest z twoim poczuciem godnosci MECHANIKA SWAPIARZA.
dorobiles wszysklie elementy / od mocowan az po wydech/ zeby wlozyc silnik i skrzynie a proste 2 mocowania jazma chcesz kupowac

bodz SWAPIARZEM i pokarz ze potrafisz to zrobic sam.

powodzenia

ps.
chcialbym zobaczyc fotki z pod maski jesli mozna.

Cytat:
2005-09-19 17:34:05, maly6666 pisze:
Mam tarcze i zaciski od 125p.Troszke mnie nie bylo na forum i ladnie Pat_kdb mnie obsmarowal-chyba brakuje mu kultury!!!. Potrzebuje tarczowek,bo wlozylem do malca silniczek od swifta+turbo i trzeba zmodyfikowac troszke uklad hamulcowy.

Pochwal się jak to wygląda... BTW fajnie że zacząłeś modowanie od końca, trzeba było najpierw od hampli zacząć...

Spoko fotki przesle,tylko go ladnie calego pomaluje.
A moze orientujecie sie jak zarejestrowac takie cudo jak:
Mam malca z silnikiem od swifta,nie posiada dachu ,ani drzwi,poniewaz wkrecilo mi sie zrobic cos fajnego i zrobilem cabrio.Teraz wyglada jak taki malutki kwadracik ,bo zalozylem oponki od bmw 175/50 R13 ,no i oczywisci poszezylem.Jak ktos jest zainteresowany to moge przeslac fotki w jakim teraz jest stanie!!!Niedawno go odpalilem ,ale kreci sie fajnie,na jedynce brzeczy jak wiertarka.

to przeslij mi fotki na maila a ja je wrzuce na serwer

od kurczaka masz flansze/silnik ?

oki!!!To jutro podjade do garazu i go wyciagne z kurzu i porobie foty