MotoNews.pl

Waga foteli Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Wie ktos ile wazy przedni fotel w Espero ?
Niesety nie mam auta pod reka i nie jestem w stanie zwazyc a jest mi to niezbednie potrzebne

Pozdr
Jadzwin

No bedzie ze 10 kg. Może nie jest bardzo ciężki, ale niewygodny w transporcie.

I płacisz extra za przesyłkę niestandardową, bo nie idzie to na automatyczna sortownę.

To nie o to chodzi
Powiem szczerze ze jestem rozczarowany ze taki lekii jest
Ale z drugiej strony 300pln w kieszeni zostanie, bo nie ma sensu kupowac "lekkiego" fotela Lexmaula ktory wazy 9 kg
Kurde mysalelm ze waze po te 20kg
No trudno..

Pozdr
Jadzwin

eee kuba..nie bylbym taki pewny tych 10kg..wydaje mi sie ze wiecej..po prostu piotrek to widocznie kawal chlopa i moze nie zauwazyl ze jest ciezszy

Jadzwin czy chcesz kupic tego niebieskiego lexmaula, tez to chcialem zrobic ale dostepny jest tylko jeden, no i niebardzo mi sie widzi jeden taki a drugi seryjny

tylko niewiem czy o tym samym mówimy

Wiktor

Nawet jak ważą 20 kg (a więcej napewno nie, bo bym sam ich nie wymontował), to montując fotel ważący 9 kg g...o się zyskuje. Wystarczy wylać 25l paliwa z baku i efekt będzie podobny... a i w z chłodnicy można spokojnie z półtora litra płynu wylać, spuścić powietrze z zapasu, wyjąć płytę z radia, nie zjeść obiadu, wysrać się i odlać, jechać bez butów... a nawet ubrania.

Ale wywalajac fotel pasazera i fotel koierowcy o 10kg lzejszy to juz 30kg mniej.. A to duzo. A jako ze ide "po bandzie" to kazdy kilogram jest cenny... Dobrze ze kierowcy przynajmniej nie msuze odchodzac

Pozdr
Jadzwin