| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-09-17 00:50:10 Jak toto wyjąć?
Starego typu wiem ale te ? Ktoś coś pisał o jakiś gwoździach I młotkach?[ wiadomość edytowana przez: kuba dnia 2005-09-17 01:02:43 ] |
majkel-europe Opel Omega B Caravan Sanok | 2005-09-17 11:40:23 Ja pisałem o gwoździach. Nie wiem czy Ci pomogę, bo musiał bym mieć takie radio przed oczami ale dam Ci kilka istotnych wskazówek: po pierwsze jezeli gwoździe albo jakieś druty nie wchodzą wogóle to musisz wykręcić takie 4 zaślepki. Do tego celu polecam śrubokręt trox T6 1,5mm albo spiłuj pilnikiem najmniejszego imbusa. Jak juz odkręcisz te zaślepki o ile je masz to wsadź (w moim przypadku najlepiej sprawdziły sie gwoździe) gwoździe i upewnij sie ze glębiej juz nie wejdą. Zepnij drutem albo czymś innym łebki gwoździ ale stronami (prawy górny i prawy dony i to samo z lewej strony). Jak już to zrobisz złap za drut mniej więcej naśrodku i rozciągnij na zewnątrz radia a potem mocno szarpnij do siebie i powinno wyjść.
Pmaiętej ze robisz to na własną odpowiedzialność
PS: Przepraszam wszystkich za ortografię, interpunkcję, styl jak i poprawną polszczyznę oraz za to że ośmieliłem się odpisać na post! |
MarekV6 LOB NET MEMBER Oma + Hornet :-) Poznań / Solingen | 2005-09-18 01:00:53 ja akurat mialem szprychy rowerowe
ale przedtem wyciągłem magazynek CD,wetkłem te szprychy,wsadziłem palce w dziure po magazynku CD i po paru szarpnięciach wyszło
za drugim razem było o wiele łatwiej |