Nagrzewnica w Senatorze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie do zaznajomionych w temacie czy w Senatorku B są dwie osobne nagrzewnice po jednej dla kierowcy i pasażera?właśnie zauważyłem że od strony kierowcy jest ok a od pasażera leci zimne bez względu na regulacje temperatury.słychać jak przy zmianie temp. pracują jakieś silniczki wieć nie jest to uszkodzenie elektryczne-jedyne co mi naprędce przyszło do głowy to dwie osobne nagrzewnice

Nagrzewnica jest jedna ,to sterowanie lub klapki - brat ma to samo ,lecz jeszcze z tym nie walczyliśmy ,ale nagrzewnica była wymieniana bo pociekła.

Powiem tak:problem rozwiązany.niedawno wymieniałem żaróweczki w pokrętłach regulacji temperatury.jest to dość skomplikowane bo sporo przy tym rozbierania.podczas wymiany odłączałem kostki zasilajace i wygląda na to ze trzeba później przyuczać pokrętła regulacji temp ! włączyłem zapłon i przekręciłem na max temperture pożniej na min i znowy na max i odpukać działa jak dawniej

DO nagrzewnicy po dwóch stronach lecą dwa przewody.
To są właśnie te dwa regulowane obiegi.
Trzeba byłoby wymontować deskę i wyjąć nagrzewnicę.
Niewiem czy łatwo. Ja ściągnąłem ale ja miałęm wyjęty silnik i rozkręconą całą deskę.