Skrzynia biegów - ATOS - Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś zna przyzwoity i niezbyt drogi warsztat w Warszawie, gdzie można zrobić skrzynię biegów do Atosa?
Sitnik chce aż 850 PLN za samą robotę...

Janusz Jarząbek. Pruszkow ul. Pływacka. Robi skrzynie do Nissmo dosc tanio wiec mysle ze do hultaja tez sie podejmie. Numer musisz znalesc we wlasnym zakresie. Ale powiem szczeze ze jezeli z wyjeciem i zalozeniem to twoja cene nie jest mala ale nie jest tragiczna. Moglo byc gorzej...

zastanawiam się jednak nad inną kwestią - w dwóch miejscach radzili mi już kupienie skrzyni używanej (z wymianą ma się to zamknąć w 2 tys.)
i teraz za bardzo nie wiem co robić

Napraw swoją, kupisz używkę i nie podejrzewam żeby ktokolwiek dał Ci gwarancję na tą skrzynie. Nie będziesz wiedział ile na skrzyni używanej pojeździsz. Uważam, że jeśli się da, lepiej naprawić swoje i wiedzieć na czym się stoi. Chyba, że koszt naprawy kilkarotnie przewyższa koszt zakupu używki. Ale Twoje autko, Twoje pieniążki i Twoja decyzja.

dzięki za uwagi, rzeczywiście robię swoją, mimo że udało mi się znaleźć skrzynię za 950 PLN (ale jednak podejrzanie tanio... bo cała reszta chodzi po ok. 1500 PLN) .
Przy okazji znalazłem kilka ciekawych szrotów z częściami - w wolnej chili podrzucę namiary w osobnym temacie