[126p] światło przeciwmgielne i wstecznego na BK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak to jkest przy załozonych chromach? wiadomo nie ma wtedy raczej wstecznego i przecwimgielnego, na BK dosrają sie o to?

jak masz podświetlenie tablicy rej., to z wstecznym i przeciwmgielnym nie powinni robić problemów

jezeli autko nie bylo w nie nigdy wyposażone to nie musi miec
ja np nie mam awaryjnych i wyzej przez ciebie omowionych i nigdy nikt nic nie mowil

więc ogólnie rzecz biorąc da sie ich przekonać
tablicy jest wiec si.

W Polskim na BK poprostu przekreslilem p. mgielne i wsteczne izolacja w takowy sposób: X i wystarczylo

bieraj tasme i przekresl je X'ami i jedziesz. zaXuj wszystko co nie dziala

Cytat:
2005-09-20 08:42:22, ZoLt4R pisze:
bieraj tasme i przekresl je X'ami i jedziesz. zaXuj wszystko co nie dziala

to ja wam cos opowiem.
na brodnycy mi łoś nie chciał podbic BK bo nie było zderzaka założonego ino trójkąt do holowania, a zderzak leżał inside boba. i mi każa założyć. ja mu gadam, ze zaraz jade na prologa i po jakiego bata mam zakładac. a on służbista sie znalazł i nie chciał.

ale generalnie w MOB nie robią problemów ze swiatłami jak masz zaklejone tak jak chłopaki gadają

O co biega z tym zaklejaniem świateł na X? Uświadomcie rajdowego lamera

zaklejenie daje to ze ich "nie ma". w sensie nie sa brane pod uwage na BK

w AK Beskidzkim tez sie zakleja

w malaczu to bylo chyba tak ze przed 86 co byly robione nie musialy miec a po musza miec obojetnie czy chromy czy nie

dobra a jak wogole ich nie mam tzn nawet kloszsy??

to przylep je plasteliną i przekreśl taśmexem A tak poważnie, to myślę, że nikt nie będzie tak nadgorliwy, żeby zauważyć brak takich szczegółów, zwłaszcza jeśli masz chromy i z przodu, i z tyłu.

Cytat:
zwłaszcza jeśli masz chromy i z przodu, i z tyłu.

nie, ja mam tylko na dachu