[126p] moje zielone coupe :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Opinie?

PS. Caly czas szukam koncepcji na oklejenie autka.

farby na przednie felgi zabraklo ?

Zajebisty

Cytat:
2005-09-20 18:51:56, RUFF pisze:
Zajebisty

Ruff co ty masz takie ciekawe poczucie humorku???
A tak naprawde to żeby to jako kolwiek wyglądało to wuchte roboty masz do zrobienia. Wiele nie dociągnięć, choć by zaklejony nadmuch w kabinie, nie wspomne o chormach pomalowanych na czasno, i jednym kuble, śmiesznie to troszke wygląda

Mi się podoba - nawet te czarne chromy które podpasowują do czarnych progów - pomalój przednie felgi na biało i będzie ok.

A co do niedociągnięć - może jak jeden kubeł nie pasuje to drugi dokupisz mu Trybek ? .
Chyba widać że samochód dopiero jest robiony ?

To jak jest robiony to niech pokaże zdjecia końcowego efektu. A nie kupie mu kubłów bo sam będę polować na dwa takie same by jakoś to wyglądało. Może mój samochód nie jest piękny ale za to jak jeździ U mnie wygląd to drugorzędna sprawa, a w tym przypadku wygląd taki sobie jest.

Auto daje radę. Doczyść te slady po listwach na drzwiach, zaślep czymś dziurki po zderzakach, obniż mocniej zawieszenie, takie same bialutkie fele na przód i jest spoko. Niedobrze wygląda to "zalepienie" wlotu w środku.

Kila,beznadziejny,jeden z bardziej kilowatych maluchow,niby nic nie ma a jednak jest skundlony,do el zderzaki metalowe ,wogole ten styl ,to ma byc robione na rajdowke?!...pogadaj z klubowiczem Zielnik..cos tam,przyczpicie kilka spojlerkow,lampek i bedzie klasyka!!

Jak dl amnei lipton pomysl dobry ale nieskonczny wyglada kiepsko... listwy z drzwi zerwales a klej pozostal, daj znaczek spowrotem na pas przedni bo ta dziora wglebienie wyglada strasznie chromowane wycieraczki do nieczego nie pasuja, pomaluj je na czarno a dzioryw srodku tez fatalnie wygladaja, czym sie kierowales zaklejajac je ?? lepiej tam byloby zostawic naawiew. no i jeden kubel drugi zwykly tez nie wygalda za dobrze, aczkowiejk lepiej tak niz dwa rozne kubly :/.

Jak na razie kompletnie nic ciekawego, ni to próba odszykowania, ni to rajdówka. A w obu kierunkach niestarannie i na prowizorkę zrobiony. Jeżeli tak ma zostac to faktycznie mizeria. A jak jest auto dopiero do roboty to pokaż jak będzie skończonei jeszcze raz poddaj ocenie.
Przykro, ale koledzy na tym forum pokazują naprawdę ładne maluszki i Twój jak na razie słabiutko wypada w konfrontacji z nimi
Pozdrawiam
Andrzej

do "wszechwiedzacych" - tam jest drugi "kubeł" ze tak powiem... power tape na otworach ? ludzie to ma byc rajdowka... mochu nie wiem jak chcesz go bardziej zglebic ? chromy w czarnym macie na zywo wygladaja super...
mufaz - Ty to nie masz gustu po co glosujesz

jest Twoje i zielone, ale na pewno to nie coupe

Cytat:
2005-09-20 21:12:46, MCQUEEN pisze:
jest Twoje i zielone, ale na pewno to nie coupe

a jaka jest definicja coupe?

to co widać to już chyba efekt końcowy
Na dwa takie same kubły raczej się nie zanosi (aktualnie jestem bez pracy), a jak już coś, to wolałbym kupić krótką skrzynię.
Pilot dostanie tylko pasy szelkowe i dojdzie lekka tylna klapa na zapinkach.
Co do kół, to zwykle są czarne, ale akurat pokończyły mi się opony i te są pożyczone

Dzięki za opinie, wygląd w tym przypadku to sprawa marginesowa, ale po co jeździć kiblem jak można poprawić kilka pierdół, nie?

A mnie sie tam podoba. Ma zapierdalać a nie wyglądać. Alefaktycznie mógłbyś dać na przód białe fele. Reszta to kosmetyka

EDIT:

Facet idzie w dobrym kierunku, a wy go besztacie... Może doradźcie mu, zeby go spojlerami i brewkami obwiesił?

[ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2005-09-20 22:38:33 ]

Jak dla mnie jest gitarra widać że to nie pokazówka tylko jest katowany hehe i o to chodzi, po co komu maluch do szpanu jak już to ma jezdzic.

Moim zdaniem autko całkiem wporzo co w silniku ??

Fajnie jest. Sam jestem w trakcie przebudowy mojego malara na rajdóweczkę

Jedno co mi się nie widzi, to pozbycie się nawiewu, na jesień i zimę to niezbyt mądry pomysł.

A kiera to made in Turkey, co? Mam taką samą

Cytat:
2005-09-20 21:06:28, maskekk pisze:
Jak dl amnei lipton pomysl dobry ale nieskonczny wyglada kiepsko... listwy z drzwi zerwales a klej pozostal, daj znaczek spowrotem na pas przedni bo ta dziora wglebienie wyglada strasznie chromowane wycieraczki do nieczego nie pasuja, pomaluj je na czarno a dzioryw srodku tez fatalnie wygladaja, czym sie kierowales zaklejajac je ?? lepiej tam byloby zostawic naawiew. no i jeden kubel drugi zwykly tez nie wygalda za dobrze, aczkowiejk lepiej tak niz dwa rozne kubly :/.

co ty wkladasz kubly dla wygladu?

w silniku podlubane.. odpycha sie