[kupie] kanta lub cos podobnego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie cena do 700 zł pilnie potrzebny... iokolice krakow/malopolska przeglad i Oc
jak macie jakies info dajta znac

dla ciebie czy kogos innego ?????

ja mam cynk na kanta po remoncie za 700 zł, ale w Łodzi jak coś to moge Ci go podać

Cytat:
2005-09-20 18:57:38, bimber1 pisze:
dla ciebie czy kogos innego ?????

nie nie twoj zultek

musi byc sprawny technicznie blacharka raczej nie dziurawa moze byc do napraw lakierniczych, dobrze by bylo z gazem hmm
i najlepiej klasyk za zgrzewke
Gumbas daj

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2005-09-20 19:03:04 ]

Cytat:
2005-09-20 18:58:47, gumbas5 pisze:
ja mam cynk na kanta po remoncie za 700 zł, ale w Łodzi jak coś to moge Ci go podać

łódz ??? to chyba nie jest wielki prpblem,ja jechalem po auto do poznania

ok, tu masz maila do tego gościa - sebas@autograf.pl

tu masz opis jego auta:
"opisze Ci troche co bylo w nim porobione wiec tak nowe przendnie błotniki nowy pas przedni nowe progi obie strony nowe poszycia drzwi reperaurki tylnych błotników i reszta wyłatana silnik po remoncie kapitalnym ma przejechane z 15000km moze nawet nie zalany nowym olejem nowe opony jezdził na nich pół roku z tego co pamientam to sprzegło tez było robione albo bardzo ladne mam nowe tarche hamulcowe na przód nowe klocki hamulcowe na pród elektroniczny aparat zapłonowy tylko ze nie załozony i inne drobiazgi takie jak wkładki zamków itp auto posiada hak .Do pomalowania sa drzwi(posiadam numer lakieru) albo jak wolisz to cały samochód bo aktualnie jest wisniowy brak oc i przegladu ale moge załatwic przeglad co do ceny to sie dogadamy bo musze sie go pozbyc bo potrzebuje kasiore"

fotki są tutaj:
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=112052&c=132&f=25

to ten na motylkach, początkowo chciał za niego 800, ale potem zjechał do 700, myśle że warto sie zainteresować - gdyby nie ten czerwony kant z Tychów raczej brałbym tego z Łodzi

jak bedziesz zainteresowany to prześle Ci na priv numer gg tego gościa