Hyundai Coupe 2,7 , 2002 r. - opinie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
jakie macie opinie na temat tego samochodu ? awaryjnosc itd.
zamierzam taki kupic i chcialbym sie poradzic.

nikt nie jest w stanie nic powiedziec o tym modelu ?

Poprostu nikt w klubie(chyba) nie posiada takiego modelu!
Może wypowiedzą sie posiadacze innych Coupe.....

Nie posiadam, nie uzytkuje natomiast powiedzmy że jestem zainteresowany tematem.

Z rozmów z użytkownikownikami wnioskuję:
- raczej nieawaryjne
- wygodne auto
- przyjazne w użytkowaniu codziennym
- dobrze wyposażone
Czyli doskonałe jak nie masz jakichs szczególnych sportowych ambicji- bardzo ładne i dobre autko wyróżniające się pośród motoryzacyjnej szarości.

Natomiast jeśli lubisz naprawdę ostrą jazdę to auto:
- nie skręca
- nie hamuje
- nie jedzie
Tzn auto nie jest "kulawe" i normalnie skręca, hamuje i przyspiesza ale na pewno ze sportem niewiele ma to wspólnego. No ale od czego jest Tuning... Kupe gratów do tego jest w US choć najtańsze nie są.
Generalnie: auto seryjne bardzo przyjemne, doskonałe na codzień, do ścigania się nie nadaje. Możesz włożyć w niego nieco $$$ i będzie skręcał hamował i jechał ale rekordów na torach nim nie popbijesz- jest ciężkie. A odelżanie go czyli wywalanie wyposażenia i wnętrza wg mnie w tym autku mija się ze zdrowym rozsądkiem. Wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam.

Za dużo mniejsze pieniądze to auto jest dużo lepsze od np. Lexusa SC430

dzieki za odpowiedzi, nie zalezy mi tak bardzo na sportowej jezdzie wiec bedzie to chyba dobry wybor, a auto wyglada bardzo ladnie.

tanie auto w stosunku do zabawy i frajdy jaka daję, nie wiem o co chodzi HIN z tym skręcaniem itd.... to jest zabawka taka sama jak podobne auta w tej klasie cenowej, natomiast jesli nawet taki Jeremi z topgear -nastawiony wyjątkowo krytycznie do koreańskiej myśli technicznej - całkiem umiarkowanie się wypowiadał o nowej coupe

????????????
Gdzie zniknęła moja druga wypowiedź??

to jest V6-stka naprawde rewelacyjna fura w swojej klasie cenowej oczywiscie bo jesli komus chodzi po glowie 911 no to wybacz ale niema szans ale mowiac powaznie jezdzilem jako pasazer na zlocie tuningowym w norynberdze no i powiem tak jak masz okazje kupic takie cacko w normalnej cenie i jesli niejest to jakis trefny numer to bierz!!!!!!!!!!!

Cytat:
natomiast jesli nawet taki Jeremi z topgear -nastawiony wyjątkowo krytycznie do koreańskiej myśli technicznej - całkiem umiarkowanie się wypowiadał o nowej coupe

dokladnie pamietam ten odcinek (2 razy go widzialem) i bez zadnej sciemy: on powiedziam ze nawet bardzo mu sie podoba to auto!!!
Szczeze mowiac to cieszyla mnie bardzo jego opinia.

Jak dla mnie Coupe 2,7 to rewelacja. Moze nie jakies osiagi powalajace na kolana ale ma klase i swietnie brzmi!

Nie wiem czy skóra jest w standardzie w tej wersji (cos mi sie wydaje ze to standard przy silnikuu 2,7) takze bez skóry nie kupuj bo takie auto z welurem traci urok..

samochodzik jest super ale jak bym mial kupic Coupe III 2,7
to w tym momencie wolalbym juz dolozyc i kupic

eclipsa np takiego:
eclipse z allegro