Przeciwmgielne przód -ocena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pwiedzcie kochani jak oceniacie przeciwmgielne światełka w esikach mk5 i 6. Chodzi mi dokładnie o to jak one rozpraszają światło w waszym odczuciu???

Nie pomoge ci do konca bo mam MKVII ale ja jestem ze swoich halogenow bardzo zadowolony .. niesamowicei sie spisuja podczas mgieł, a na dodatek oświetlają o wiele wieksza czesc pobocza niż normalne światła... a myśle ze duzych róznic w tym nie bedzie miedzy starszymi generacjami ...

w sumie byłem ze swoich zadowolony...ale tylko do czasu kiedy miałem oryginały.....jak później zmieniłem na podróby to była porażka

Proszę wybaczyć że wtrące, ale odnosze wrażenie że w MKVII światła przeciwmgielne są nieco szeresze niż w starszych braciach i siostrach a zatem oświetlane pole jest szersze, poza tym odblask jest nastawiony na szerokie świecenie, a w MKV i VI są bardziej punktowe. To akurat wiem mijając we mgle takie światełka. I przyznaję że świeciły konkretnie! Niestyty nie wiem nic na temat ich orginalności

A to MK5 i 6 miały halogeny? Wg mnie to tylko RSy...

A nie maja koledzy wrazenia, ze przeciwmgielne halogeny daja po oczach kierowcy, ktory ich uzywa. Ja sam nie znosze jechac w nocy we mle z wlaczonymi halogenami. Po prostu mniej widze.

a moze trzeba je wyregulowac????????????

Pytanie oczywiście tyczyło się kolegów którzy mają zderzaczki z RS-a/XR-a bądź takowe orginalne autka