[s] 126p 1975r bardziej na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
tak jak w temacie. mam do sprzedania maluch z 1975 roku. stan jego nieciekawy, mialem go remontowac ale kupilem innego bardziej kompletnego. maluch ktorego sprzedaje jest dosc ostro skorodowany i bardziej nadaje sie na czesci niz do remontu, ale jak kto chce.
Co w nim jest:
czrny skaj, z przodu wloskie skladane siedzenia, silnik oczywiscie 600, jest niepocieta czarna wykladzina ale w kiepskim stanie, sa felgi z logo fiat. wielu rzeczy jednak brakuje.
stan niektorych rzeczy dobry, niektorych kiepski. malec zasadniczo kompletny, najchetniej sprzedalbym go w calosci, jednak jezeli ktos chetny na konkretne czesci to tez sie dogadamy.
maluch stoi w nowym miescie pod plonskiem, mozna go uruchomic, jednak nie ma przegladu i OC. ma wstepne dokumenty na zabytek.
jezeli chodzi o cene to mam jakies swoje wyobrazenia, ale najlepiej najpierw o nim porozmawiac.
moje gg: 1063626. pytac sie o wszystko, chetnie odpowiem.

zapodaj fotki calosci

wiecej zdiec w poniedzialek, to sa zdiecia przed rozebraniem, bo on teraz jest rozebrany, przygotowany pod remont, ale nie am problemu ze zlozeniem.

Zaklepuje zderzaki, znaczek tył, uszczelki, korek wlewu paliwa

Tutaj ktoś był szybszy na inne rzeczy

[ wiadomość edytowana przez: GR235I3K dnia 2005-09-22 21:36:40 ]

kurde też chce ten przedni znaczek

a jak po to jutro pojade i kupie te czesci to co, źli na mnie bedziecie??

zabije

a Licencja FIAT?? Jak jest i za uczciwa kase, to zkalepuje

jamam licencje do spylenia. bo niezakladam jednak

Możesz zrobić fotki okienek trójkątnych w drzwiach? Jak z chromami i w dobrym stanie to jestem zainteresowany.

Grzesiek nie chce Cie martwic, ale trafilem pierwszy zderzaczki

zrob zdjecia uszczelek z klinami....
wstepnie zaklepuje
EDIT: bocznych szybek uchylanych, wykladziny podlogowej, podsufitki i tylnej kanapy

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2005-09-23 17:26:21 ]