Kronika Kryminalna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gazeta W.

W czwartek wieczorem policjanci zainteresowali się dwoma młodymi mężczyznami, którzy przyjechali na ul. Joliot-Curie na Mokotowie. Poprosili ich o dokumenty. Wszystko było jednak w porządku - panowie nie byli poszukiwani, fiat 132, którym podróżowali, również był "czysty". Policjanci już mieli zakończyć kontrolę, gdy ich uwagę zwróciła aktówka wciśnięta obok fotela kierowcy. W środku było kilka drobiazgów i dwie bułki. A w bułkach zamiast miąższu wciśnięte zostały paczuszki z narkotykami. Policjanci znaleźli 156 tabletek extazy oraz 13 foliowych torebek z kokainą, marihuaną i amfetaminą. Po dokładnym przeszukaniu auta policjanci znaleźli też kilka zasuszonych krzaków marihuany w bagażniku.

Biedny Fiacik ...

Fiacik pewnie pójdzie na policyjny parking -> pewnie już nikt nie będzie go chciał wykupić -> pewnie pójdzie na jakiś przetarg -> jak się nie sprzeda na przetargu -> pójdzie na złom -> koniec
Hehe fajna historia mi wyszła , ale pewnie tak wyglądają sprawy z samochodami z policyjnego parkingu... tak mi się wydaje...
Szkoda go ...
Pozdro. Piotrek.

takie zycie... moze postoi kolo jakiegos mercedesa za 200.000

Samochody, które zostały zarekwirowane lądują na parkingu przy ul. Świerszcza, na wysokości stacji kolejowej Ursus, od północnej strony torów, za ogródkami działkowymi.
Gadałem z ludźmi tam pracującymi, mówią, że nic nie można stamtąd wykupić. Raczej też nic nie złomują, przynajmniej nie na bieżąco, ponieważ jest tam sporo starych aut, które powoli ulegają biodegradacji.
Kilka fotek:
I fotka zrobiona z pociągu:

Ile maluszkow Az sie serce kraja... A ten czerwony na pierwszej focie zaraz przy plocie to chyba ma nawet numer startowy

Czy mnie sie zdaje, czy na pierwszej fotce jest Skoda Rapid, taka bezowa....ladne nadwozie, "porsze" demoludow

Cytat:
2005-10-18 15:44:08, neutrino33 pisze:
Czy mnie sie zdaje, czy na pierwszej fotce jest Skoda Rapid, taka bezowa....ladne nadwozie, "porsze" demoludow

Nie zdaje Ci się.

Moze to stalkerxa zamkneli??????????????

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2005-10-18 19:08:24, el_comendanto pisze:
Moze to stalkerxa zamkneli??????????????

Nie sądzę - właśnie pisał coś na FSOAK. No chyba że z paki

Tyle tego się marnuje ech, serca nie mają

ale nawet złotówie taksówe zawineli

mnie to sie ta beczka na pierwszej fotce podoba.... kurde ja to bymz checia cos odkupil z takiego prakingu